Alice Weber serà la candidata de MÉS a la batlia d'Inca

És l'actual regidora d'Educació, Formació i Ocupació a l'Ajuntament

Alice Weber és l'única candidata a encapçalar la llista de MÉS per Inca en les properes eleccions municipals el maig del 2019. L'actual coordinadora de MÉS per Inca és regidora d'Educació, Formació i Ocupació a l'Ajuntament, on la seva formació, amb tres regidors, forma part de la coalició de govern a l'Ajuntament, amb PSOE (7), Independents (3) i El Pi (2).

MÉS per Inca ha convocat un procés de primàries obert a la ciutadania per decidir la composició de les seves llistes electorals i triar la persona que encapçalarà la llista i els vuit llocs següents de la llista. La votació es farà dia 10 de novembre, coincidint amb les primàries de MÉS per Mallorca al Parlament i el Consell. Weber serà la candidata a la batlia.

Una vegada finalitzat el termini per a la presentació de candidatures, la Comissió de Primàries de MÉS per Inca ha proclamat les candidatures. Se n'han presentat un total de 14, una de les quals és a cap de llista i 13 a la resta de la llista.

Els noms dels presentats a les primàries per ocupar els següents vuit llocs de la llista són: M. Antònia Sancho Tomàs, Helena Cayetano Gómez, Núria Nadal Camprubí, Catalina Estrany Vidal, Aina Ferrer Torrens, Mateu Pieras Villalonga, Lluís Miquel Pradas Ayats, Biel Frontera Borrueco, Pere Josep Quetglas Maroto, Antoni Andreu Ferriol Mora, Leonardo Sigüenza Martínez, Joan Fornés Comas i Alexandre Charles Rolland.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF