Algaida dedica el calendari de 2019 a les dones artistes del municipi

Segons la regidora de Cultura, l'objectiu és fomentar la igualtat de gènere

El calendari de 2019 de l'Ajuntament d'Algaida està dedicat a les dones artistes del municipi. Fins a 7 dones vinculades amb el món de les arts plàstiques, participen en el calendari amb dibuixos que han fet expressament per il·lustrar els mesos de l'any nou que comença el proper dimarts.

La regidora d'Educació i Cultura de l'Ajuntament d'Algaida, Margalida Garcias, explica que "vàrem pensar que aquest calendari podria servir per fomentar la cultura de la igualtat de gènere i per això encomanàrem els dibuixos a les dones d'Algaida que han participat amb exposicions i en l'organització en les tres edicions de la nit de l'art del municipi". 

Així, hi participen: Catalina Fiol, Dolors Martí, Antònia Puigserver, Maria Magdalena Puigserver, Pilar Salas, Antònia Torres i Maria Magdalena Trobat. El calendari ja ha estat repartit per les cases dels tres pobles del municipi: d'Algaida, Pina i Randa. Segons ha informat l'Ajuntament, aquelles persones que no l'han rebut, poden passar a cercar-lo a les oficines municipals.