Publicitat
Publicitat

Àlex Segura pren possessió com a director insular de Joventut de Mallorca

El Consell es prepara per assumir les competències en aquesta matèria a partir de 2018

Àlex Segura ja és el nou director insular de Joventut del Consell de Mallorca. Amb aquest nomenament la institució insular es prepara per assumir les competències en aquesta matèria, que ara té el Govern, a partir de 2018.

El Consell destaca que té més de deu anys d'experiència en el moviment associatiu juvenil, com a president de la plataforma Consell de la Joventut de les Illes Balears entre el 2014 i el 2016 i com a responsable de l'àrea de Formació del Centre d'Estudis de l'Esplai. Segura és graduat en Història per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i ha cursat un màster en Formació del Professorat.

A més de les competències de Joventut, el nou director insular assumirà les de Coordinació dels serveis municipals que afecten l'àrea per garantir una prestació integral i adequada en la totalitat del territori. Entre les tasques més importants, tindrà la responsabilitat d'elaborar i modificar el Pla insular de joventut, mitjançant un procediment que garanteixi la participació del Consell de la Joventut de les Illes Balears i de cada territori, de les associacions juvenils i dels joves, en general.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF