L'Ajuntament de Manacor presenta un cicle de 14 concerts gratuïts d'octubre a desembre

El Consistori i l'empresa Contemporánea han organitzat 'Manacor amb la música', una iniciativa que aposta pels artistes locals

L'Ajuntament de Manacor ha presentat aquest divendres una iniciativa per dinamitzar la vida social i musical del municipi. El cicle 'Manacor amb la música' comprèn 14 actuacions gratuïtes entre el 23 d'octubre i el 6 de desembre , que tindran lloc a l'envelat que s'instal·larà a la Rambla  del Rei En Jaume. La iniciativa, organitzada pel Consistori i l'empresa  Contemporánea, aposta pels artistes del municipi.

El jazz i la música d'autor seran els protagonistes d'aquest cicle "tan divers", segons assenyala el delegat de Fires, Carles Grimalt. De les 14 actuacions, sis són d'artistes manacorins, i Grimalt assenyala que, a més, "prop d'un 40% són dones, cosa que permet avançar cap a la
igualtat". Les actuacions es duran a terme a un envelat de 300 metres quadrats que s'instal·larà a la Rambla  del Rei En Jaume, amb un aforament limitat de 100 persones, d'acord amb les mesures sanitàries.

Les actuacions seran els divendres a les 21.30 h i els diumenges a les 19.30 h. OR serà el grup que, el pròxim 23  d'octubre, encetarà aquest cicle, que pretén "proporcionar una oferta cultural al municipi" i "donar una oportunitat als artistes i tècnics de poder continuar oferint els seus serveis en un moment molt complicat per a la cultura", assenyala Grimalt. Tom  Trovador Big   Yuyu , Lozano i Damià Timoner són alguns dels artistes que pujaran a l'escenari en aquest cicle musical.

Per part seva,  Felipe  Menéndez coordinador musical de  Contemporánea , ha destacat l'heterogeneïtat del cartell, tant pel que fa als estils com pel que fa als orígens. Així mateix, ha explicat també que, gràcies a la col·laboració amb l'Ajuntament de Manacor, enguany dos dels concerts del Jazz Voyeur Festival es faran a l'Auditori de Manacor. Un d'ells, de la mà de l' Stars   of   Gospel   Choir, serà el 8 de desembre.

Les entrades seran gratuïtes i s'hauran d'adquirir a través de la pàgina web Mallorcatickets.com. Una vegada s'hagin tret les entrades, el programa bloquejarà els seients del costat de manera automàtica  per complir les mesures de seguretat.