L'Ajuntament de Llucmajor convoca l'elecció de l'Arenaler del 2020

Quique Ogazón, Julián Lacoma i Maria Perelló són els tres aspirants al premi d'enguany

L'Ajuntament de Llucmajor, a través de la Regidoria de Cultura, ha donat a conèixer els candidats al premi Arenaler de l’any 2020. Aquesta és la 36 edició del certamen, que s’inicià l’any 1984 amb l’objectiu de premiar les persones que hagin destacat per la seva tasca associativa i la contribució a la zona de l’Arenal de Llucmajor.

La primera tinent de batle d’Atenció a la Ciutadania a l’Arenal, Noemí Getino, ha presentat els tres candidats d’enguany. L'exjugador, extrenador i actual president del club de futbol UE s’Arenal, Kike Ogazón, és un dels aspirants. Ogazón ha estat lligat al club 45 anys i és un clar referent  per a tot el futbol balear.

Un altre candidat és Julián Lacoma. Al front de la publicació S'Arenal Unit ha demostrat una gran dedicació pel poble de l'Arenal al llarg de molts anys, amb un projecte que li ha reportat molta feina i, més enllà del reconeixement social, pocs beneficis econòmics. Lacoma ha ajudat a la difusió de les notícies locals i també dels negocis de la zona.

La tercera aspirant és Maria Perelló, la primera i única regatista espanyola a aconseguir tres vegades seguides (la darrera el 2019) coronar un mundial de la classe Optimist de vela, la qual cosa situa l'Arenal en l'elit mundial d'aquest esport.

Getino explica que aquest guardó vol apropar a tot el municipi llucmajorer i a la resta de la societat l'esforç d'unes persones amb valors, que volen transmetre a la resta de la societat, i per això es fa "un reconeixement a la seva tasca".

Votació fins dia 30 de juny

A partir d’aquest moment i fins dia 30 de juny, es podran votar els candidats proposats. La votació es podrà fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Arenal. Tindran dret a vot els empadronats al municipi de Llucmajor majors de 16 anys.