Publicitat
Publicitat

PORTOCOLOM

Ajuntament de Felanitx i Govern volen acabar amb els problemes del clavegueram

Les canonades del clavegueram de Portocolom estan en mal estat perquè s'hi filtra aigua salada. A més, les vuit bombes impulsores del sistema de sanejament, que estan distribuïdes a primera línia del mar, són velles i, sobretot durant l'estiu, causen problemes als veïns i als turistes. Per solucionar-ho, l'Ajuntament de Felanitx aprovà en el ple de dilluns un conveni de col·laboració amb l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental (Abaqua), que depèn del Govern. "Fa temps que perseguim aquest acord perquè tot plegat millorarà el confort dels veïns, el tractament de l'aigua residual i la qualitat de l'aigua de mar, que després de la millora difícilment es contaminarà", explicà el batle, Biel Tauler (PP).

Així, el conveni compromet l'Ajuntament a redactar el projecte per modernitzar les vuit bombes impulsores. El cost de les obres l'assumirà el Govern, però l'Ajuntament s'haurà de comprometre a millorar la xarxa de canonades del clavegueram de Portocolom i també haurà de fer-se càrrec del manteniment de les noves bombes.

L'oposició va criticar que "el compliment d'aquest conveni depèn de si el Govern té doblers o no en té i és paper banyat", explicaren des del Bloc.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF