Aina Comas encapçala de bell nou la candidatura d'Alternativa per Artà

El grup ha gestionat l'àrea de Medi Ambient en el pacte amb el PSOE i El Pi

La candidatura d'Alternativa per Artà per al proper 26 de maig tornarà a ser encapçalada per l'actual portaveu i regidora de Medi Ambient, Aina Comas, com a part d'un govern de coalició amb el PSOE i El Pi. "Hem ajudat a millorar la qualitat de vida de les persones i famílies que viuen a Artà, gràcies al pes específic de la nostra agrupació dins el Govern, especialment en les matèries que han estat responsabilitat meva, però també hem incidit en altres qüestions", ha remarcat Comas durant la presentació de la candidatura. 

Segons la candidata de la formació d'esquerres, "Alternativa és una proposta política preparada i capaç de governar en el marc d'un pacte amb altres forces, llevat del Partit Popular, amb el qual, tot i això, podem arribar a alguns acords puntuals".

La candidatura d'Alternativa està integrada per 23 dones i homes de totes les edats i d'origen divers. La número dos serà Conchi Hedrosa, enginyera i educadora infantil. En el tercer lloc hi va Miguel Torres, un jove integrador social, i el músic Rafel Caldentey ocupa el quart lloc.

Alternativa integra també representants de diversos col·lectius d'origen extracomunitari, com Hicham Ayadi, nascut al Marroc fa més de 20 anys, que ha treballat en actes de denúncia de les condicions de vida i l'assetjament que pateix el poble rifeny. Entre els grans reptes del grup per al proper mandat municipal hi ha l'ampliació del Parc Natural de Llevant i la millora de l'atenció social.