TWITTER ÉS UNA SELVA
Opinió 12/11/2015

Hem perdut la vara però no la dignitat

La moció de censura a l'Ajuntament de Manacor guia l'exploració tuitaire

i
Josep Femenías (@josepcatt)
4 min

No és una malaltia ni és un insult, és una senyera. Està clar que el PP no ha perdut el discurs testosterònic dels últims quatre anys.

QUI BARATA, EL CAP ES GRATA

Carles JM ‏@CarlesJM: Després de la #mociódecensura a #Manacor que ningú ens vengui amb això de “nova etapa”. Fa cinc mesos governaven.

Jo no dic res però quan il·lustres crispadors de la societat balear com ara Miguel Ángel Ariza o Aina Aguiló et fan bones mambelletes, potser alguna cosa has fet malament.

A totes aquestes, en Rodriguez agafa el cotxe i compareix a l’Ajuntament de Manacor a dir que “hoy es miércoles”.

Estimada gent d’El PI, mai un poc de terra i dos ous esclafats damunt un vidre podran ser “un atac a la democràcia”. És una bretolada inacceptable, això sí ho compro.

Miquel Torres @miquelodeon: El PP de Manacor, contrari a instal·lar el mural d’en Frau: “no és necessari”.

És “innecessari i sectari”. Seixanta-sis kilòmetres separen Manacor de Palma Nova. Allà hi trobareu un molt “necessari i gens sectari” monument presidit per una immensa bandera espanyola.

I MENTRESTANT AL PARLAMENT…

Maria Antònia Serra @MAntoniaSerra: PP i C’s votaran en contra de recuperar la Llei de Normalització Lingüística a Balears. #ParlamentIB

Com haurà governat el PP aquests últims quatre anys, que ara l’objectiu és tornar a una llei de l’any 1986…

Partits que us feu dir de centre: volem recuperar la Llei de Normalització Lingüística per assolir una normalitat lingüística.

TORNEM-HI TORNA-HI AMB L’ECOTAXA

ARA Balears @ARAbalears: El PP diu que “amb l’ecotaxa 2.0” el Govern vol frenar l’arribada de turistes.

Totalment d’acord. De fet ciutats com Barcelona, Londres, Roma o Paris van decidir en el seu dia acabar amb el turisme i està clar que no se’n van sortir.

EL QUE DIU…

El ministre de Justícia de Rodrigo Rato

El Boletín @elboletinmadrid: El ministro de Justicia elogia a Rato: “Un magnífico político del PP”

Tot el que ha fet el “Rato banquer” ja tal.

Fernández Díaz, ministre d'Interior, de Franco

Cataloniaman @Cataloniaman_: Fernández Díaz “Desde la muerte de Franco no hemos vivido un momento tan crítico como este”

Mort de Franco = moment crític? Ehem ehem…

… I el Madrid de la Falange

El Món @MonDiari: El Reial Madrid demana disculpes a La Falange

Els van dir que no volien més simbologia feixista al camp i es veu que es van emprenyar molt.

I a totes aquestes, sabeu aquell partit que ha incomplit el seu programa electoral de dalt abaix? Doncs ara resulta que en presenten un altre. Mariano Rajoy, “comandante en jeje”.

Noticias Cuatro @noticias_cuatro: Condenado a 18 meses de cárcel por burlarse de Carrero Blanco en Twitter.

Condemnen a qui es mofa dels assassins i no pas als assassins en qüestió. De vegades penso que Espanya és una broma de mal gust.

COSES QUE NO HE EXPLICAT MAI

Roser Amills @roseramills

L'avatar de Roser Amills.

No he respost mai a qui diu que m’he beneficiat de la relació amb un que surt a TV. I com en sóc, de súper trepa... Vaig començar a treballar als 13, il·legal, Fàbrica Alorda carretera Algaida-Palma. Als 17 vaig pagar-me el 1r any d’estudis a Bellaterra, on era fornera i cangur. Als 19, correctora i amb 20 publicava llibre, premiat, tenia un fill i era redactora a Grup Zeta. Em van fitxar de redactora en cap d’una revista de decoració i 3 llibres més, me’n vaig anar de directora d’una altra, més llibres i cap de premsa d’El Corte Inglés de Sabadell. Era esclau treballar diumenges i em vaig fer editora a Grup Cultura 03-Ara Llibres. 2007, un altre fill i cap de continguts web, col·laboració a 25 Televisió dos anys i llibre de poesia eròtica, #Morbo. Després, 2010, va arribar @victoramela, que a més de sortir amb mi em va dir que valia per ràdio. Jo li vaig dir que ell valia per novel·lista i el vaig dur a l’agència que em representava, vam publicar dos llibres junts, hem publicat cadascú dues novel·les més i anem per la 3era, i sí, hi ha hagut sexe oral, i sí, m’he enfilat als seus braços com ell als meus. Sí, estimats, trepar és així!

Escriptora (rebut per MD)

Andreu Manresa @AndreuManresa

L'avatar d'Andreu Manresa.

Blai Bonet a ‘Míster Evasió’ escriu al volant d’ un cotxe. El periodista – primerenc-, anà en bicicleta a Santanyí a entrevistar-lo. Al acabar li demanà si el podia retornar. “No tenc cotxe ni sé menar. És literatura”.

Robert Graves comentà la sèrie sobre ‘Jo Claudi’. Xerrava poc. El traduïa la dona. “A Claudi li hagués agradat” repetí de l’adaptació. Al pregar-li un autògraf li recordaren les lletres del seu nom.

Llorenç Villalonga, en el darrer interviu, es pronunciava lent, un poc absent. La veu clara la posava la dona, sobretot a l’hora de xerrar del Rei i del vot.

Joan Miró, als 85 anys raonà de tot, compromès. El seu nét, en David, li passà la transcripció de la xerrada. Retornà els folis mecanografiats amb estrelletes i retxes, burots i afegits per l’artista.

Antoni Tàpies parlà llarg davant cada quadre a la Maegth de BCN i feu dedicatòries emperò abans aclarí qui era aquell jove que volia entrevistar-lo i feu demanar pistes i dades a Palma.

Periodista (rebut per MD)

Escoltant...

'Silencis', de Josep Thió i Lluís Gavaldà

stats