07/01/2023

Prats ha estat determinant

2 min

Els darrers partits, parlar de gols és centrar-nos en Abdon Prats. El jugador d’Artà ha tornat a ser determinant en la victòria del Mallorca, aquesta vegada davant el Valladolid. Ho va ser fa uns dies a la Copa en la darrera jornada de lliga i ha tornat a marcar un gol decisiu, que representa tres punts clau per quedar tranquils a la classificació. Com que en el futbol el que compten són els gols, el de Prats ha tapat totes les mancances de l’equip a l’hora de crear joc. Parlar de miracle en la victòria del Mallorca segurament és exagerat, però sí que és cert que ningú gairebé no l’esperava, tenint en compte el pobre partit que han fet els mallorquinistes. Tampoc no ha jugat gaire millor el Valladolid, però ha tingut la pilota més temps i ha creat alguna ocasió important, com una rematada clara al travesser quan el marcador encara marcava el zero a zero.

La primera part del Mallorca ha fregat l’esperpent amb un grapat d’errades i d’imprecisions impròpies de jugadors de Primera. L’equip de Javier Aguirre ha estat molt enfora del que veiérem abans de l’aturada i, sobretot, del darrer partit jugat a Son Moix contra l’Atlètic de Madrid. Per sort, la segona part ha estat una altra cosa amb els canvis introduïts pel tècnic mexicà. Aquesta vegada sí que han estat determinants. L’aportació al joc ofensiu de Kan In Lee ha suposat crear desconcert al Valladolid, que només l’ha pogut aturar a força de fer faltes. El jugador sud-coreà, tot i la joventut, és un element diferencial i, gràcies a una de les faltes que ha llançat, ha arribat el gol de la victòria. L’entrada també de Maffeo i de Tino Kadewere han donat un altre aire a les accions ofensives del Mallorca, que ha estat molt espès tot el partit. Però el que no deixa cap dubte és la intervenció d’Abdon Prats, aprofitant un magnífic servei a pilota aturada de Kang In Lee i, a més a més, en el darrer minut. Victòria per la mínima i a punt d’acabar el partit és el que firmaria qualsevol equip, perquè no deixa marge al contrari.

En definitiva, Prats és el jugador a destacar per la seva implicació i, naturalment, pels gols que sol marcar, que són determinants. La pròxima jornada el Mallorca visita el camp de l’Osasuna, el mateix escenari on l’any passat i en el darrer partit certificà la permanència a la màxima categoria.

Periodista
stats