'Les cares del dia'

Andreu Manresa

L’extensa cobertura d’IB3 de les catastròfiques inundacions del Llevant s’ha fet notar. La professionalitat de l’equip encapçalat per Andreu Manresa es va notar en una tasca informativa que va aconseguir xifres d’audiència rècord l’endemà dels aiguats. Aquesta és la feina que ha de fer un mitjà de comunicació públic.

José Hila

Al bloc 8 de Corea, al Camp Redó de Palma, hi continuen vint famílies que reclamen una sortida digna i mantenen que Cort no els l’ofereix. La rehabilitació del barri és un altre assumpte pendent i enquistat des de fa massa, com el cas de Son Banya. Fa tants anys que s’allarga, que no té sentit que el reallotjament del bloc no estigui arreglat.

Jaime Echegoyen

El president de la Sareb, el banc dolent, creat fa sis anys per assumir els actius tòxics de la banca –immobles i crèdits lligats al totxo–, ha reconegut que els accionistes del banc perdran fins a un 70% de la seva aportació. Les pèrdues ja pugen a més de 2.600 milions. Hi ha molts dubtes sobre la capacitat de la Sareb per complir els seus objectius.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF