23/09/2021

Por escènica en els vestidors

2 min

A vegades hem comentat que un equip perd un partit per incompareixença, però aquesta vegada el Mallorca, tot i haver aterrat al Bernabeu, només ha fet això: comparèixer. I ho ha fet amb una por escènica que li ha agafat ja en els vestidors. Només volem dir que ja ha sortit derrotat sabedor de la superioritat insultant del rival. El problema també és que ja va viatjar derrotat des de Palma, perquè el seu entrenador va donar més importància al partit de diumenge que al de Madrid. Ara es dirà que el resultat és massa exagerat, però el cert és que encara n'haurien pogut caure més de sis.

Tots els suplents del Madrid segurament serien titulars indiscutibles en qualsevol equip de Primera. Per tant, parlar de rotacions en el líder per enfrontar-se al Mallorca podria semblar una broma. Les rotacions sí que les ha fetes Luis García Plaza, entre altres coses perquè no li ha quedat més remei, però li han sortit totes foradades. Les set baixes que té a la plantilla, sobretot en defensa, condicionen qualsevol alineació. I si li afegim que davant té el líder de la categoria, encara pitjor. El Mallorca no ha pogut amb el Madrid i sobretot encara cerca Marco Asensio. El pitjor guionista no ho hauria escrit millor. El mallorquí gairebé no compta per res per a l'entrenador madridista i en canvi davant el seu exequip el situa de titular i el futbolista li respon amb la millor actuació i marcant un trio de gols inqüestionable. L'actuació de Marco Asensio ha estat de traca i ha tingut el senyoriu de no celebrar els gols.

Sincerament, no és probable que la 'lluna de mel' de què gaudeix Carlo Ancelotti amb el seu equip hagi estat gens ni mica alterada amb la visita dels mallorquinistes.

Començar un partit amb el marcador a favor des del minut tres ho firmaria qualsevol entrenador, i el que és magnífic per a un, és un desastre per al perdedor, perquè li trastoca tots els plans. Amb tot i vist el desplegament dels blancs, que no han detectat els vermells, el resultat no hauria estat molt diferent. Qualsevol derrota fa mal, però perdre per golejada és difícil de pair.

Aquesta serà la feina del cos tècnic: intentar oblidar com més aviat millor el sis a un i pensar i preparar a fons el partit de diumenge contra l'Osasuna. A l'hora de dinar, a les dues, a Son Moix.

stats