OPINIÓ

Un equip agafat amb pinces

"Olaizola ha de fer un petit miracle per treure un onze competitiu, un impossible que encara té més mèrit si durant la primera part es lesionen dos homes importants, Juan Rodríguez i Àlex Vallejo"

L’empat a zero entre el Mallorca i el Cadis no és més que un reflex del nivell futbolístic (?) de la categoria. Els dos equips tenien una porada de no perdre, però sobretot un, el Mallorca, encara va ser més poruc i presentà una alineació agafada amb pinces a causa de les moltes baixes. Olaizola ha de fer un petit miracle per treure un onze competitiu, un impossible que encara té més mèrit si durant la primera part es lesionen dos homes importants, Juan Rodríguez i Àlex Vallejo. Sembla que s’han ressentit d’antigues lesions i és una llàstima en els dos casos, però sobretot per Àlex Vallejo. El migcampista havia tornat després de dos anys sense poder jugar i la seva presència en el centre del camp no passa inadvertida, ans al contrari. Hem d’esperar com evoluciona de la lesió, però seria una pèrdua important que no pogués competir, perquè la seva visió de joc és més que notable. No sabrem mai si la seva absència va ser determinant, però el seu substitut, el serbi Sasa Zdjelar, no va aportar res important. En aquesta zona tan delicada del camp qui no té recanvi és Juan Domínguez, que ahir va estar prou bé. No és suficient que un jugador la toqui. N’hi ha d’altres que ho fan, però juguen pel seu compte i sense tenir el concepte d’equip gaire clar; és el cas de Brandon. Ningú no li pot negar la dedicació i l’esforç que hi inverteix, però, si alguna vegada aixecàs el cap, possiblement podríem parlar d’uns altres resultats. Ho diem en referència al partit d’ahir, i també de molts d’altres.

Amb aquest darrer zero a zero, el Mallorca té el dubtós honor de compartir el regnat de l’empat amb el Tenerife i el Nàstic de Tarragona, tots tres amb deu. Just que la meitat haguessin acabat en victòria per al Mallorca, la classificació seria una altra i no estaria un punt per sobre la zona de descens. Ara li toca viatjar a Oviedo, un camp, el Tartiere, on ha guanyat diverses vegades, però aquesta és una altra història. Olaizola recuperarà efectius, però el partit contra els asturians no serà gens fàcil després que hagin tornat d’Almeria amb una petita golejada.

EDICIÓ PAPER 13/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF