15/10/2022

Enyoram molt Muriqi

2 min

Dia de novetats. Muriqi estrena graderia a causa dels dos partits de sanció. Prats també estrena titularitat i Son Moix llueix graderia nova. Tot està molt bé, però, si a la gespa no hi ha futbol, la decepció és total. Una plantilla dissenyada, en principi, per jugar a Europa tenia l’equip en zona de descens després de passar per Palma. El Sevilla ha mostrat amb comptagotes la seva qualitat tècnica amb un gran gol que li ha servit per endur-se els tres punts. El Mallorca en algun moment ha enyorat Muriqi, sobretot quan l’equip ha jugat a la desesperada cercant l’empat, però no li ha bastat.

L’equip de Javier Aguirre té les limitacions que té i, llevat de les dues oportunitats clares que ha tingut Abdon Prats, no ha aportat absolutament res en accions ofensives. Els dos laterals, Maffeo i Cufré, no s’han incorporat a l’atac en cap moment i, quan ho han intentat, no ha servit per res. Els migcampistes Galarreta, Baba i Sánchez tampoc no els hem vists amb les idees clares i la intervenció de Kang In Lee ha estat totalment testimonial. Sembla preocupant la baixada de rendiment que palesa jornada darrere jornada el jove sud-coreà, que de moment és intocable a l’onze titular, encara que sempre acaba sent substituït. No es tracta de personalitzar, però són molts els jugadors que no es troben en bon moment. Ho mostraren a Elx i ho han repetit davant el Sevilla, que, a més de ser superior individualment i tècnicament, té un porter extraordinari.

El marroquí Bono ha frustrat les poques oportunitats que ha tingut el Mallorca. El seu col·lega Rajkovic no ha estat tan encertat en el gran gol que ha marcat Gudelj. Un sol xut entre els tres pals del Sevilla ha servit per aconseguir una victòria gairebé imprescindible. El zero a u ha deixat molt tocats els mallorquinistes, que, a base d’un coratge totalment insuficient, han tingut una oportunitat clara d’Ángel, que s’ha tornat a topar amb Bono.

El Mallorca haurà de recomençar, si no vol passar pena, perquè els equips de la zona baixa puntuen i ell, poc. Ara toca el camp d’Anoeta i el difícil equip d’Imanol Alguacil. La Reial Societat esdevé un dels més atractius de la lliga. Serà entre setmana, dimecres a les 20 hores a Sant Sebastià.  

stats