OPINIÓ

Son Moix dicta sentència

'Desgavell total' també podria servir com a titular del partit que va fer el Mallorca davant el Valladolid. La segona derrota de la temporada a Son Moix s’explica simplement per la superioritat de l’equip castellà, que, gràcies a un plantejament tàctic més valent, no va donar cap opció als mallorquinistes.

Paco Herrera va muntar una línia defensiva molt avançada que va frustrar qualsevol petit intent ofensiu del Mallorca. Algunes decisions de l’entrenador mallorquinista són males d’entendre. Abans de començar el partit, a les grades, els telèfons mòbils dels seguidors treien fum i es demanaven, els uns als altres, per la suplència de Lago Junior i la titularitat de Damià, que feia quatre setmanes que no anava ni convocat. No sembla lògic mantenir el mateix onze, sobretot després de tenir el marcador en contra i de no fer cap canvi fins que no varen haver passat vint minuts. El Valladolid, en tres o quatre aproximacions, va marcar tres gols i va humiliar els mallorquinistes, que cada jornada que passa juguen més malament. El Mallorca no va tenir, en cap moment, ni la més mínima oportunitat, ni de guanyar ni d’empatar.

El d’ahir va ser, sense cap mena de dubte, el pitjor que hauran vist els aficionats, que encara tenen la moral i l’humor de desplaçar-se al camp, tot i saber que no els regalaran gaires alegries. Plantejaments tàctics a banda, el Mallorca continua sent un equip sense ànima, sense caràcter i amb molt poc futbol. Per tant, la taula de resultats només pot mostrar el que hi ha: quatre victòries en tres mesos i mig, i 19 punts, que tornen a situar-lo al llindar de la zona de descens. No sabem què passarà amb Vázquez, però la sentència de la tribuna de Son Moix va ser ben explícita quan reclamà la destitució del tècnic gallec amb una espectacular mocadorada.

El Mallorca no tornarà jugar a Palma fins al dia 8 de gener, amb la visita del Mirandés. Ha estat la pitjor manera d’acomiadar l’any a Son Moix. Abans, però, té dos desplaçaments: un a Almeria i l’altre a Sòria. Intentar fer qualsevol pronòstic seria d’agosarats.

EDICIÓ PAPER 31/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF