El Mallorca continua pagant el mossatge

En un valencià gairebé impecable, Vicente Moreno comentava la possibilitat d’haver guanyat el Valladolid, però ha assumit la derrota sense lamentacions. Ho fa entomant el rol del seu equip a la màxima categoria i, sense dir-ho, lamentant les poques incorporacions que ha fet el club per reforçar la plantilla. L’entrenador no fa comptes de renunciar a mantenir la categoria, tot i els tres punts que han tornat a partir de Son Moix. És evident que el Mallorca juga i fa el que pot amb els jugadors que té, i unes vegades li surt més bé i d’altres, pitjor. Pel tècnic valencià, els seus homes són grans professionals, però tots veiem que no arriben al nivell que exigeix la categoria.

El Valladolid s’ha presentat a Palma com un equip més fet, amb més experiència i sobretot amb més ofici. Si -com diuen ara- els partits es decideixen per petits detalls, ha quedat clar que els castellans han aprofitat una simple pèrdua de pilota de Lumor molt enfora de la seva zona per muntar un contraatac sense espectacularitat i fer l’únic gol del partit. A partir d’aquí, han sabut mantenir aquest resultat amb l’ofici i la categoria que els dona el fet d’haver competit molts d’anys a la Primera Divisió.

El Valladolid s’ha enfrontat a un equip format per una majoria de futbolistes que la temporada passada jugaven a la Segona Divisió. Homes com Sastre, Raillo, Baba, Lago Junior, Reina, Salva Sevilla..., tots ells també jugaven fa un any a Segona B i és difícil que puguin mantenir el ritme d’homes com Michel, Óscar Plano, Guardiola, Enes Ünai, Toni Villa..., uns professionals que, sense esser gaire més superiors, saben manejar un resultat com han fet aquest dissabte a Palma. 

El Mallorca ha perdut tres punts en un moment clau, perquè els haurà d’anar a rescatar al camp de l’Espanyol la pròxima jornada, en què tothom espera un partit gairebé dramàtic. Per afegitó, d’aquí a dues setmanes ve l'Alabès a Son Moix. El català i el basc, dos equips que també es juguen el futur a la categoria.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF