OPINIÓ
Opinió 12/11/2017

El Formentera, el gran protagonista

Sorprenent i merescuda victòria del Formentera al Martínez Valero. Un penal transformat per Juan Antonio, quan quedaven pocs minuts per al final, va donar tres punts molt valuosos a l’equip pitiús davant un exprimera com l’Elx. El Formentera viu un tram del campionat amb molt bones sensacions i a l’espera de la tornada de Copa, aquesta setmana, a San Mamés. Sembla que els formenterers volen deixar 'tocats' tots els rivals que una setmana després s’enfronten al Mallorca. L’Elx, un candidat a classificar-se per als 'play-off', visitarà Son Moix amb 11 punts de diferència respecte del líder, que ahir tornà a demostrar el seu nivell competitiu. L’equip de Vicente Moreno, tot i les baixes de Prats, Pedraza i la del porter Reina per un virus estomacal, no va tenir gaires problemes per sumar els tres punts davant el Lleida Esportiu. Una vegada més, constatam que quan un equip té el vent de popa tot li surt. Volem destacar, a més, el debut a la porteria del manacorí Miquel Parera, que ha tornat a Palma sense haver encaixat cap gol i sense patir gaires problemes. Quan l’equip ja guanyava per 0 a 1, un jugador que fins ahir havia tengut pocs minuts, Álex Serrano, va fer el 0 a 2 i sentencià el resultat amb una victòria de prestigi davant un suposat rival directe. Ja ho deia un entrenador: "Quan tot va bé no es lesiona ningú". I, al Mallorca, no li pot anar millor.

L’Atlètic encara alena

Tot el contrari del que passa a l’Atlètic Balears, que continua sense guanyar davant la seva afició. Ahir, a Son Malferit, hi va tornar a haver crits contra l’entrenador. L’equip de De la Morena salvà un punt agònic al darrer minut del partit, després d’haver desplegat un joc anàrquic i sense criteri. L’Atlètic és un equip anímicament blocat i totalment desorientat. Ahir el Saguntino no es va endur els tres punts per poc, perquè va tenir més ordre i sentit tàctic que els locals. Esperem que la baixa de Xisco no sigui llarga, però les imatges de quan es va lesionar no ens deixen ser optimistes. Perdre el jugador durant un temps podria ser un altre obstacle per a una plantilla que té confiança nul·la, tant dels jugadors com de l’afició.