Publicitat
Publicitat

Excuses de mal federador

Mentre a TV3 entrevistaven el president Mas, els seguidors de Pere Navarro vam poder-ne llegir un tuit que deia: "Perdoneu, però és que era obligatori veure l'entrevista a #presidentMasTV3? Em vindran a buscar els Mossos per deslleial o algo? Quin borreguisme".Aquest "algo" i aquest "borreguisme" ens van deixar a totes esmaperdudes. Algunes de nosaltres vam patir inflor al dit gros per mor dels retuits.

Però que poc que dura l'alegria a la casa de l'indepe. De seguida una nova piulada ens va fer saber que aquell missatge no era de Pere Navarro, sinó d'un hacker dolent que li havia agafat el telèfon un momentet. En fi, l'excusa sonava una mica federalista. I el cas és que l'endemà ja ens van comunicar que l'autor del text era en realitat "un membre de l'equip 2.0 dels socialistes". Concretament, de la persona que "s'ocupa, entre altres tasques, del compte a les xarxes socials de Pere Navarro". La "persona", pobra, ha hagut de dimitir. En fi, sap greu, però hi ha una part bona. Si va a un acte d'Esquerra a favor del sobiranisme almenys ja no el sancionaran.

Pel que veig, molta gent se sorprèn del fet que alguns polítics ni tan sols s'escriguin els tuits. Jo ho sabia gràcies a un llibre sobre negres literaris que vaig escriure, i que em va obligar a documentar-me sobre la qüestió. Molts polítics tenen autors de discursos, però també d'articles i de tuits. Des que ho sé, sempre que haig de fer referència a l'escrit d'un dels nostres representats -per exemple, Pere Navarro-, per si de cas hi ha negre, no dic mai que l'ha "fet" i sempre dic que l'ha "firmat". Veient els altres tuits firmats per Pere Navarro, diria que el negre, fins a l'altre dia, treballava bé. Suposo, doncs, que el dia dels fets, per desgràcia, es va produir una combinació letal: telèfon a la mà i copa de Nadal amb barra lliure a la seu del PSC.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF