BÀSQUET - LLIGA FEMENINA
Misc 27/09/2019

Tret de sortida per a l’Spar CityLift Girona i el Cadí La Seu

La Lliga Femenina de bàsquet es posa en marxa aquest dissabte amb l’Open Day

i
àlex Gozalbo
2 min
Tret de sortida per a l’Spar CityLift Girona i el Cadí La Seu

BarcelonaDesprés de ser presentada ahir al CaixaForum de Saragossa, la Lliga Femenina de bàsquet, que s’ha quedat sense cognom comercial, es posa en marxa aquest dissabte amb l’Open Day, una jornada inaugural en què tots els equips disputaran els seus partits al CDM Siglo XXI. L’Spar CityLift Girona s’estrenarà contra el València Basket (13.15 hores, Teledeporte), mentre que el Cadí La Seu jugarà contra el Durán Maquinaria Ensino (16 hores).

Eric Surís, entrenador de l’Spar CityLift Girona, envia un missatge ambiciós per engegar la temporada. “Tot i que només tenim vuit jugadores, nosaltres no busquem excuses. Tenim la mateixa plantilla amb què hem guanyat la Supercopa i la Lliga Catalana i amb què treballem molt bé. Farem tot el possible per tirar endavant el partit”, diu el tècnic. L’equip gironí és conscient de la qualitat del València Basket, però es mostra confiat en les seves possibilitats. “Començar la temporada amb un títol i amb una victòria contra el Perfumerías Avenida sempre et carrega de moral i d’optimisme. És un títol més per al club. Ens feia il·lusió, però hem d’aparcar-lo i continuar treballant perquè tenim un partit de màxima dificultat contra el València Basket. És un rival molt potent i serà un partit molt difícil. És un equip que està preparat per a tot i serà un dels més forts de la Lliga Femenina. És un conjunt dur, molt físic, que ha renovat moltes jugadores i, per tant, estan molt rodades. Tenen una plantilla molt llarga. Haurem de fer una feina col·lectiva molt gran”, reconeix.

Bernat Canut, entrenador del Cadí La Seu, la gran revelació de la temporada passada, adverteix de la qualitat de l’Ensino de Lugo, però valora la feina que han estat realitzant les seves jugadores. “L’equip té ganes de competir i, com sempre, és ambiciós. Hem millorat, però això només és el principi del camí i del creixement que hem d’anar assolint”, argumenta.

stats