Bàsquet - Lliga DIA
Misc 10/04/2019

L'Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu no baden en l'estrena dels 'play-off'

Els dos equips catalans han començat els quarts de final amb victòria

i
àlex Gozalbo
1 min
Rosó Buch i  Izaskun García

BarcelonaL'Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu han començat els quarts de final de la Lliga Dia amb bon peu. L'equip d'Eric Surís ha superat l'RPM Araski (69-59) i s'ha apuntat el primer punt de l'eliminatòria. El conjunt de Bernat Canut s'ha desfet de l'IDK Gipuzkoa (84-73) i també domina la seva sèrie.

A Fontajau l'Spar Citylift Girona ha trigat en dominar el seu partit, però quan ho ha fet s'ha mostrat molt segur en el joc. Gabby Williams ha sumat 15 punts, 7 rebots, 5 pilotes recuperades i 4 assistències en un dia en què el club gironí ha anunciat la incorporació de Vionise Arons Pierre-Louis per suplir la baixa de Nadia Colhado. El gironí serà el tercer club de la Lliga Dia per al qual juga la pivot, que va començar la campanya a l'IDK Gipuzkoa i la va continuar al CD Zamarat.

Al Palau Municipal d'Esports el Cadí La Seu s'ha mostrat molt sòlid contra l'IDK Gipuzkoa. Andrea Vilaró (29 punts amb 6/6 en triples) ha sigut la màxima anotadora de l'equip urgellenc. La feina de Georgina Bahí ha tornat a ser molt efectiva.

El València Basket, per la seva banda, s'ha desfet del

El segon partit de les dues eliminatòries està programat per diumenge.

stats