Futbol

El PSG, amb Messi jugant per primer cop de titular, punxa a Bèlgica (1-1)

El Reial Madrid guanya al camp de l'Inter i l'Atlètic no passa de l'empat amb el Porto

El PSG, amb Messi jugant per primer cop de titular, punxa a Bèlgica  (1-1)

BarcelonaLionel Messi ha sigut titular per primer cop amb el PSG, però l’equip francès no ha pogut passar de l’empat al camp del Bruges belga (1-1) en un mal partit dels homes de Pochettino, que han perdut Kylian Mbappé per lesió al minut 51. Ander Herrera ha fet el 0-1, però abans del descans Hans Vanaken ha empatat pels locals en el primer partit on els francesos han fet jugar plegats Messi, Neymar i Mbappé. Al mateix grup, el Manchester City de Guardiola ha golejat per 6-3 l'RB Leipzig alemany en un partit esbojarrat.

Al grup D, el Reial Madrid ha tornat de San Siro amb un important triomf contra l’Inter de Milà (0-1). Els homes de Carlo Ancelotti han patit durant bona part del partit, però en el minut 89 una jugada de Camavinga l'ha decidit el brasiler Rodrygo. El sorprenent líder del grup és el Sheriff Tiraspol de Moldàvia, que en el seu debut a la Champions ha derrotat per 2-0 el Xakhtar ucraïnès.

L’Atlètic de Madrid punxa

Qui tampoc ha pogut guanyar ha sigut l’Atlètic de Madrid, que ha punxat a casa contra el Porto (0-0) en un partit en què Antoine Griezmann ha entrat a la segona part. Els portuguesos han arribat a marcar el 0-1, però Taremi havia fet mans. A l’altre partit del grup, el Liverpool ha derrotat per 3-2 un Milan que tornava a la fase de grups de la Champions vuit anys després del darrer cop.

Finalment, al grup C, l’Ajax no ha tingut pietat de l’Sporting de Portugal i l'ha golejat (1-5), amb quatre gols de Sebastien Haller, el davanter ivorià del club neerlandès. Al mateix grup, el Borussia Dortmund s'ha imposat per 1-2 al camp d’un Besiktas on ha tingut una gran actuació l’exjugador del Barça Miralem Pjanic.