Barça
Misc 01/11/2021

El Kun se sotmet a un tractament terapèutic i estarà, com a mínim, tres mesos de baixa

L'evolució del tractament determinarà el temps de recuperació de l'argentí, que no és la primera vegada que pateix un episodi d'arrítmies

2 min
Agüero abandonant el camp contra l'Alabès.

BarcelonaEl Barça ha anunciat que el Kun Agüero ha estat sotmès a un procediment diagnòstic i terapèutic a càrrec de l'especialista Josep Brugada. Tindrà una durada de tres mesos i s'avaluarà l'efectivitat del tractament per determinar el seu procés de recuperació. L'arribada del davanter argentí a Barcelona ha estat llastada per les lesions. Primer no es va poder estrenar fins a mitjans del mes passat a causa d'una lesió tendinosa al bessó intern de la cama dreta, i ara, per culpa d'aquests problemes cardíacs, s’acabarà perdent en total gairebé mitja temporada. . Tant els serveis mèdics del Barça com el futbolista actuaran amb la màxima precaució.

Aquest diumenge, el club ja havia informat que l'argentí havia patit un episodi de "malestar toràcic" i explicava, d'aquesta manera, els motius pels quals va haver d'abandonar el duel contra l'Alabès a la primera meitat i ser traslladat amb ambulància a l'Hospital de Barcelona. L'ARA ja havia informat que Agüero, que va haver de ser canviat de l'enfrontament contra el conjunt basc al minut 39 amb la mà al coll, cara de preocupació i dificultats per respirar amb normalitat, va patir un episodi d'arrítmia cardíaca.

De fet, les fonts consultades apunten que el davanter ja va tenir aquest problema en el passat i ha pogut continuar jugant a l'elit del futbol. El Barça ha sigut prudent i ha fet passar el Kun pel criteri d'un expert en arrítmies i morts sobtades. Tal com ja va publicar aquest diari, el doctor Josep Brugada, que visita al Barnaclínic i altres centres mèdics privats de Barcelona, ha sigut l'encarregat de fer-li els exàmens pertinents.

Quatre altes de cop

De cara al més immediat, que és el desplaçament a Ucraïna, Sergi Barjuan recupera quatre efectius de cop. Frenkie de Jong, Ansu Fati, Ronald Araujo i Ousmane Dembélé han rebut l'alta mèdica per viatjar. El neerlandès arrossegava molèsties musculars fruit de les últimes setmanes de competició, amb partit cada dos o tres dies, l'uruguaià es va lesionar a l'aturada de seleccions, l'hispanoguineà va estar absent tant a Vallecas com contra l'Alabès a causa d'uns problemes al genoll dret –associats a una contusió que va rebre al clàssic– i l'extrem gal està en disposició de debutar aquesta temporada després de la lesió que es va fer a l'Eurocopa. Hi havia dubtes amb Dembélé per la seva incertesa contractual (ha de renovar perquè queda lliure l'estiu que ve), però l'equip el necessita tant que, de moment, no es repetirà el pols que fa uns mesos es va lliurar amb Ilaix Moriba.

stats