Misc 20/04/2022

El príncep Enric diu que va visitar la seva àvia per assegurar-se que està envoltada per les persones "adequades"

Ell i la seva dona, Meghan Markle, van estar la setmana passada junts al Regne Unit després de dos anys

2 min
La reina Elisabet II, evacuada  de Buckingham pel coronavirus

BarcelonaEl príncep Enric d'Anglaterra ha parlat amb una cadena nord-americana sobre la recent trobada amb la reina Elisabet II, la seva àvia, de la qual diu que està en "bona forma". El príncep afirma que va voler veure-la en persona per assegurar-se durant la visita que estava "protegida" i envoltada de les persones adequades, cosa que ha estat un clar dard cap a Buckingham i la resta de la seva família. “M'estic assegurant que estigui protegida i tingui les persones adequades amb ella”, diu concretament a l'entrevista. En un extracte d'una entrevista exclusiva concedida a la cadena NBC, el duc de Sussex parla de la trobada que ell i la seva dona van tenir amb la reina d'Anglaterra la setmana passada, en la qual, segons va explicar, van prendre el te.

Enric explica a l'entrevista que ell i la seva dona van riure en un parell d'ocasions durant la trobada que van tenir amb la reina, que està en "una bona forma" després d'haver passat el covid. La parella, que no havien estat junts al Regne Unit des que es van desvincular de la Casa Reial a principis del 2020, es va trobar no només amb la reina sinó també amb el pare d'ell, el príncep Carles, d'acord amb la premsa britànica. La visita, que no havia estat anunciada públicament, es va produir després que Enric no assistís el 29 de març passat a l'abadia londinenca de Westminster a un servei religiós en memòria del seu avi, el difunt príncep Felip d'Edimburg, al qual sí que va assistir la reina, que últimament limita les seves compareixences per problemes de mobilitat.

"Estar amb ella va ser genial", va dir Enric a l'entrevista, on també es va referir a la cinquena edició dels jocs Invictus, una competició esportiva a la qual la parella va assistir als Països Baixos en un viatge a Europa que van aprofitar per visitar la monarca. "Va ser agradable veure-la, saps?", va afegir abans de precisar que la seva àvia sempre "té un gran sentit de l'humor" i sol riure quan es troba amb ell. El duc de Sussex no va donar senyals que pensés tornar a residir a Londres i va insistir, en ser preguntat, que continuaria vivint al costat de Meghan Markle i els seus dos fills a Santa Barbara, a l'estat de Califòrnia (EUA). "Ens han rebut amb els braços oberts", va dir sobre el seu nou lloc de residència. "Així que sents que aquí ets a casa teva?", li va preguntar la presentadora de televisió, a la qual cosa ell va respondre amb un rotund "sí".

Meghan i Enric abans de deixar la família reial britànica.
stats