Bàsquet - LLIGA DIA
Misc 09/04/2019

Uns 'play-off' per rematar una bona temporada

L'Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu encetaran aquest dimecres les eliminatòries pel títol

i
àlex Gozalbo
2 min
Les jugadores de l'Spar Citylift Girona

BarcelonaL'Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu encetaran aquest dimecres els 'play-off' pel títol de la Lliga Dia. Les eliminatòries estan previstes al millor de tres partits i els dos equips catalans, que van acabar la temporada regular en segona i tercera posició, respectivament, compten amb el factor pista a favor.

L'equip entrenat per Eric Surís rebrà l'RPK Araski (19.30 hores). "Tenim moltes ganes de revertir aquest punt de sotrac. Ara és el moment de 'play-off' i el moment de la veritat. Hem d’afrontar l’eliminatòria amb molta humilitat i molt de treball. Els partits contra l'RPK Araski sempre han sigut molt durs. La nostra gent és intel·ligent. Sap de la situació de l’equip i hem de remar tots junts tal com ho hem fet en les eliminatòries europees. No tenim cap dubte que demà no serà una excepció", opina Surís. "L'afició és espectacular, portem una ratxa una mica negativa però no parem de rebre missatges positius. Ens treuen pressió perquè sabem que estem tots junts i així som més fortes. Els hi agraeixo. "Jugar aquest dimecres va bé per tornar a agafar bones sensacions de cara als 'play-off'. Va molt bé tenir el primer partit de l'eliminatòria a casa amb la nostra gent. Farem un canvi de xip. És ara o mai. Ho donarem tot per fer un bon partit. Anímicament està clar que no arribem especialment bé, però sé que demà competirem al màxim i tenim per davant els 'play-off', que fan molta il·lusió. Sabem el talent que té l'equip", afegeix Rosó Buch.

Després de protagonitzar una temporada regular extraordinària, el Cadí La Seu de Bernat Canut jugarà els quarts de final contra l'IDK Gipuzkoa (20 hores). "Diumenge vam fer coses que ens serviran per al partit de dimecres i vam millorar aspectes defensius. L'equip se segueix motivant amb els reptes i esperem començar els 'play-off' amb una victòria", assegura Canut.

stats