Rússia
Misc 06/06/2013

El president rus, Vladímir Putin, es divorcia

Ell i la seva dona, Ludmila, ho han anunciat en una entrevista en directe i han dit que "ha estat una decisió conjunta" perquè "amb prou feines" passaven temps junts. La parella gairebé mai era vista en públic i el país va ple de rumors sobre amants del president

Agències
1 min

MoscouEl president rus, Vladímir Putin, ha anunciat aquest dijous que ell i la seva dona, Ludmila Putina, es divorcien. Així ho han comunicat en una entrevista en directe amb la televisió estatal Rússia 24 després d'assistir a un festival de ballet.

La cadena ha preguntat a la parella si eren certs els rumors que ja no vivien junts i Putin ha dit que "és cert". La seva dona, de 55 anys, ha afegit que ha estat "una decisió conjunta" i que el seu matrimoni "s'acaba perquè amb prou feines ens veiem".

La parella, que es deixava veure molt poc en públic, va ser vista per última vegada durant la inauguració del tercer terme presidencial de Putin, el 7 de maig del 2012. S'havien casat el 1983 i tenen dues filles, que tenen al voltant dels vint anys.

Hi haurà nova primera dama?

La vida extramatrimonial del president Putin omple pàgines de rumors a Rússia, però mai han anat més enllà d'això: rumors. El que darrerament té més força implica una jove gimnasta de 30 anys, Alina Kabaeva, de qui s'ha arribat a dir que té un fill del president.

Més enllà de la successora de Liudmila, la principal pregunta ara és com afectarà la notícia a la popularitat del president.

stats