Oscars
Misc 01/04/2022

La policia va estar a punt de detenir Will Smith als Oscars

Els agents van arribar a anar a la gala, però Chris Rock ho va impedir quan va rebutjar presentar càrrecs

Ara
2 min
Will Smith en rebre l'Oscar al millor actor per 'El método Williams'

BarcelonaLa policia de Los Angeles es va preparar per detenir Will Smith després que clavés una bufetada a l'humorista Chris Rock als Oscars, segons ha explicat el productor de la cerimònia, Will Packer. En diverses entrevistes, el productor assegura que els agents es van personar al teatre Dolby i van dir-li a Rock que allò "era una agressió" i que si volia presentar càrrecs contra Smith el detindrien. "Van dir: «Anirem a buscar-lo. Estem preparats, estem preparats per agafar-lo ara. Pots presentar càrrecs. Podem arrestar-lo»", explica el productor. Segons Packer, mentre els agents li detallaven les opcions, Rock insistia que no volia que es fes res. El productor no va parlar amb Smith.

Crisi a l'Acadèmia

Aquesta declaració contradiu un comunicat en què l'Acadèmia de Hollywood deia que va demanar a Smith que abandonés la cerimònia després de l'incident però que ell s'hi va negar. Segons alguns treballadors de la gala, entrevistats per la revista Variety, es va estudiar aquesta opció, però mai no es va arribar a proposar a l'actor que marxés.

Segons Variety i Deadline, una altra crisi oberta a l'Acadèmia és que ha transcendit que Will Smith va parlar dimarts per videotrucada amb el president de l'Acadèmia, David Rubin, i la consellera delegada, Dawn Hudson, i que es va disculpar i va traslladar el missatge que va publicar a les xarxes. Aquesta trobada es va mantenir en secret i no es va compartir a la reunió de dimecres amb la junta directiva (on hi ha noms com Whoopi Goldberg, Laura Dern i Steven Spielberg), cosa que ha provocat un daltabaix per la manca de transparència.

L'Acadèmia de Hollywood va convidar dimecres Will Smith a enviar una declaració escrita sobre la seva conducta a la gala dels Oscars de diumenge. L'actor té 15 dies per enviar aquesta declaració abans que el 18 d'abril l'Acadèmia "prengui qualsevol mesura disciplinària", que podria ser la "suspensió, expulsió o qualsevol altra sanció permesa als estatuts".

stats