LITERATURA
Misc 06/07/2017

Poesia i +, un festival atrevit i curiós

El festival es torna a escampar per diverses poblacions del Maresme a través d’una vintena d’actes

i
Jordi Nopca
1 min
Un dels versos emblemàtics de Palau i Fabre, “Jo em donaria a qui em volgués”, il·lustra la publicitat del festival Poesia i + 2017.

BarcelonaNascut a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, el festival Poesia i + es torna a escampar per diverses poblacions del Maresme des d’avui mateix fins al 16 de juliol, a través d’una vintena llarga d’actes, entre els quals hi ha recitals d’Albert Balasch, Núria Martínez-Vernis, diàlegs com el de Fina Birulés i Joana Masó i concerts de Pau Riba i Coetus, Roger Mas, Nico Roig i Rosalía & Raül Fernández Miró.

Codirigit per Mireia Calafell, Martí Sales i Pere Almeda, el Poesia i + 2017 homenatjarà els cent anys del naixement de Josep Palau i Fabre a través “d’una programació hereva de la seva gosadia i curiositat insadollables”. Entre els actes d’aquesta primera setmana destaca el concert-recital de Roger Mas, Bikimel, Eduard Escoffet i Laia Martínez López (6 de juliol, 22 h, Canet de Mar); la presentació del nou disc d’El Pèsol Feréstec (7 de juliol, 22 h, Mataró); el concert de Víctor Obiols (8 de juliol, 20.45 h, Sant Andreu de Llavaneres), i l’actuació de Joana Gomila, una de les sorpreses musicals de l’any passat gràcies al disc Folk souvenir (9 de juliol, 22.30 h, Dosrius). La segona setmana del festival el Poesia i + s’instal·la a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac. Hi ha programats un recital de Vicenç Altaió, L’art del desdir, i un altre de l’actriu siriana Fadwa Souleimane (13 de juliol, 19.45 h), el concert de Nico Roig i Rosalía & Raül Fernández Miró (14 de juliol, 21 h) i l’espectacle Estimat Picasso, a càrrec de Lluís Homar i Clara Segura (15 de juliol, 22.30 h).

stats