TANDA DE PENALS
Misc 19/09/2014

Pedro, de la dutxa al Juventus?

i
Xavier Bosch
2 min

1.

Pedro

El davanter canari -més bon jan que jugador- no es queixarà mai però està una mica mosca: ell sempre és el substituït. En els dos partits que Luis Enrique l’ha posat de titular, l’ha enviat a la dutxa abans d’hora. Ja ve escaldat del Tata. Va jugar en 37 partits però 10, només 10, de sencers.

2.

Luis Enrique

El Daily Express deia que l’Arsenal i el Liverpool volien Pedro al gener. A l’Arsenal, tornar a competir amb Alexis? No m’ho crec. Sí que tindria més sentit a la Juve. Però ni Pedro es vol moure ni Luis Enrique el vol deixar escapar. De fet, abans de Douglas, volia fer-lo jugar de lateral.

3.

Ancelotti

El míster del Madrid aixecava ahir la cella per dir que, tothom tranquil, el seu equip ha començat la Lliga tan malament com fa un any i que van guanyar la Champions. Que no s’enganyi, fins a la jornada 28 només havien perdut dos partits. Ara, a la jornada 3, ja n’han perdut els mateixos.

4.

Xabi Alonso

Què té de similar aquell inici del Madrid? Que Xabi Alonso no hi era. Per lesió, es va perdre els 10 primers partits i el Madrid es va deixar vuit punts respecte el Barça i l’Atlètic. I la diferència? Que aquest any no tornarà per redreçar-ho. Sí, i ja sé que no va jugar la final de la décima

5.

Riquelme

I de cop, un altre golàs de falta magistral de Riquelme. Té 36 anys i ara juga a l’Argentinos Juniors. De fet, igual que Maradona, el Boca Juniors, el Barça i l’Argentinos han sigut els seus equips, amb el 10 a l’esquena. Només li ha faltat el Nàpols i, sobretot, que algun seleccionador hi confiés.

stats