Bàsquet - Lliga Endesa
Misc 27/12/2020

El Joventut i el Baxi Manresa, per sota del seu nivell habitual

Els dos equips catalans han perdut aquest diumenge

i
àlex Gozalbo
2 min
Pau Ribas

BarcelonaUna mala segona meitat ha condemnat el Joventut de Badalona contra l'Hereda San Pablo Burgos (78-95). La Penya ha arribat al descans amb un avantatge de quatre punts però ha perdut el control del partit en una segona part en què l'equip visitant ha anotat amb molta facilitat. La derrota, que ha anat acompanyada de la lesió de Pau Ribas, ajorna la classificació de l'equip verd-i-negre per a la Copa del Rei.

"Hem començat el partit molt bé i durant el primer quart hem dominat el ritme. El treball d'Omar Cook els ha fet millorar, però nosaltres hem continuat molt concentrats. La clau ha sigut el tercer quart, quan ens han anotat 31 punts i hem desconnectat. Ells han apujat la velocitat i no hem sigut capaços d'aixecar-nos. El Burgos ha sigut molt millor que nosaltres", ha analitzat Carles Duran, l'entrenador de la Penya. L'equip ha perdut 22 pilotes contra un rival que ha anat de menys a més. "Després de la mitja part hem sortit amb més energia i continuïtat. La defensa ens ha fet créixer i hem fet una segona part molt meritòria. Hem sabut patir i esperar el nostre moment", ha explicat Joan Peñarroya, l'entrenador de l'Hereda San Pablo Burgos.

Eulis Báez

El Baxi Manresa malbarata onze punts

Un Baxi Manresa amb les baixes de Makai Mason i Guillem Jou ha perdut contra l'Herbalife Gran Canària (64-71) i ha sumat una segona derrota consecutiva que complica molt el seu somni de disputar la Copa del Rei. L'equip del Bages ha arribat a dominar el partit per onze punts de diferència (50-39) però un parcial de 3-22 ha capgirat el marcador (52-61). El conjunt manresà tan sols ha pogut anotar 13 punts en els últims quinze minuts d'un partit que s'ha jugat en un horari ben atípic. Matt Janning ha debutat sense la seva punteria habitual.

"Hem fet un mal partit. Tot i que hem tingut un moment bo durant el tercer quart, no hem tingut continuïtat. Ens ha faltat encert en els moments en què el partit s'ha complicat", ha analitzat Pedro Martínez, l'entrenador del Baxi Manresa. "En el moment clau hem sabut reaccionar i ser molt sòlids en defensa", ha explicat Porfi Fisac, el tècnic de l'Herbalife Gran Canària.

stats