Misc 03/01/2015

Indonèsia investigarà els horaris de tots els vols d'AirAsia

Recuperats 30 cossos de l'oceà Índic

Agències
1 min
Un equip de la Marina indonèsia participa en les tasques de recerca del sinistre d'AirAsia. ADEK BERRY / REUTERS

JakartaEl ministeri de Transport d'Indonèsia investigarà tots els horaris dels vols d'Indonèsia AirAsia perquè la companyia no té permís per volar diumenge, el dia que va patir l'accident, segons ha avançat avui un funcionari del govern a Reuters.

Djoko Muratmodjo, director general per a la navegació aèria en el ministeri de Transport, ha assegurat que la investigació "no es centrarà únicament en els horaris dels vols i no en les llicències", tot i que no ha descartat que se'n poguessin revocar.

D'altra banda, sobre el terreny, els equips de recerca han recuperat 30 cossos de les 162 persones que anaven a bord de l'aparell han identificat dos "grans objectes" al fons del mar que podrien pertànyer a l'aparell sinistrat. Fins al fons de mar es baixarà un robot controlat a distància perquè pugui captar les imatges que determinin si realment les peces són de l'avió.

Els forenses han començat ja a practicar les autòpsies dels cossos, tot i que en alguns casos les famílies s'hi han negat per raons religioses i culturals.

stats