Esports
Misc 29/05/2018

La Generalitat i el CSD ultimen un acord per derogar la llicència única

Els responsables d'Esports de les comunitats autònomes s'han reunit amb José Ramón Lete

i
àlex Gozalbo
1 min
Reunió a Madrid

BarcelonaEl secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha plantejat aquest dimarts en una reunió celebrada al Consell Superior d'Esports (CSD) els arguments de l’esport català per derogar la llicència única a través de la modificació del text actual d’aquesta norma.

En la sessió de treball, presidida pel secretari d'estat per a l'Esport, José Ramón Lete, hi han participat els directors i secretaris d’esport de comunitats autònomes. "Hem vist bona predisposició per part del govern espanyol respecte a la necessitat d’elaborar un redactat de consens en el qual totes les parts se sentin còmodes i que respecti la competència exclusiva en matèria d’esport de la Generalitat de Catalunya i de les comunitats autònomes a la resta de l’Estat", ha resumit Gerard Figueras.

Figueras he enviat un resum de la reunió a Gerard Esteva, president de la UFEC. El secretari general de l’Esport ha subratllat aspectes que hauria de recollir el redactat definitiu i ha traslladat la voluntat de les federacions autonòmiques de fer evident que són les úniques amb capacitat d’emetre llicències, així com la possibilitat de veure rescabalat el perjudici econòmic causat durant el període de vigència de la llicència única.

El Tribunal Constitucional va deixar sense efecte la tramitació de la llicència única per participar en competicions esportives d’àmbit català un cop va estudiar el recurs d’inconstitucionalitat que va presentar la Generalitat de Catalunya l’11 juny del 2015.

stats