Misc 07/09/2014

Espanya no falla contra el Senegal i es veurà les cares amb França

à.g.
1 min

BarcelonaLa selecció espanyola va eliminar ahir el Senegal (89-56) i dimecres disputarà els quarts de final de la Copa del Món contra França, que es va desfer de la Croàcia dels blaugranes Ante Tomic i Mario Hezonja (69-64). Pau Gasol, que va anotar 13 dels seus 17 punts en el primer període, va tornar a tenir una incidència clau en el resultat.

L’equip amfitrió va tenir més problemes dels previstos per allunyar-se del rival africà en el marcador. Cheikh Sarr va posar a prova Juan Antonio Orenga amb unes defenses alternatives que van aconseguir evitar els habituals atacs ràpids de la selecció espanyola. No va ser fins al tercer període quan el combinat local va aconseguir una renda superior als 20 punts. Tot i els problemes en el tir exterior, l’equip espanyol va saber treure profit de la seva defensa per assegurar-se la victòria contra un rival que va perdre massa pilotes.

El rei Felip va presenciar el partit dels vuitens de final jugat a Madrid amb una bufanda al coll amb els colors de la bandera espanyola.

Precedent de dimecres

La selecció espanyola i la francesa es van enfrontar dimecres passat, quan el combinat que entrena Juan Antonio Orenga es va venjar de l’últim Eurobàsquet i es va endur el triomf amb solvència contra França (88-64). El partit va estar ple d’accions tenses. L’equip amfitrió va saber ajustar la seva defensa sobre jugadors com Antoine Diot i Nicolas Batum, que van començar el duel generant molts problemes. Marc Gasol va acabar amb 17 punts. El seu germà, Pau Gasol, i Joan Carles Navarro també van tenir un gran encert.

stats