03/12/2020

Contesta, Felip...

1 min

Un dels signants de la carta que diversos militars retirats li han enviat a Felip VI ha explicat en un xat de WhatsApp la seva idea de la diversió: afusellar 26 milions d’espanyols. Si ara es parla de “la España vacía” imagineu-vos com quedaria la cosa després de la purga. Seria un “A por ellos” hardcore.

Durant la Guerra Civil aquesta pràctica, que requereix un temps d’execució –mai més ben dit–, ja es va dur a terme. Pensem, per exemple, en la massacre de Badajoz. La nit del 14 d’agost i el matí del 15, de l’any 36, els militars franquistes van assassinar a la plaça de toros entre 1.800 i 4.000 persones (persones no espanyoles com cal, esclar). Per carregar-se’n 26 milions caldrien uns quants dies, no ens enganyem, i unes quantes cunetes i fins i tot vies de l'AVE.

Si jo fos la reina d’Espanya (una tasca que m’emocionaria, perquè seria parenta d’Albert Solà, a qui rendeixo vassallatge) i rebés una carta dels militars, i sabés que almenys un d'ells creu que s’haurien de matar els independentistes, els barbuts, els gossos i els gais esquerrans, i això es fes públic, en diria alguna cosa. “No, no!”, diria: “No s’han de matar només els gais esquerrans! Els dretans també!” Però Felip no diu res. I està molt bé. Per fer una broma semblant, el raper Valtònyc és a l’exili, perquè si fos aquí ja l’haurien empresonat.

stats