Bàsquet - Lliga Endesa
Misc 02/06/2019

Badalona abaixa la persiana amb l’orgull intacte

La solidesa del Barça posa punt final a la temporada de la Penya (86-107)

i
àlex Gozalbo
2 min
Nico Laprovittola abraça Albert Ventura

BadalonaUn Barça Lassa molt sòlid va posar ahir punt final a la temporada del Divina Seguros Joventut (86-107). L’equip blaugrana, que va reduir la rotació a vuit jugadors, no va donar cap símptoma de debilitat a Badalona, on es va assegurar la seva classificació per a les semifinals de la Lliga Endesa. Thomas Heurtel, que va sumar 32 punts i 9 assistències, va liderar el triomf culer contra una Penya que va acabar molt aplaudida pels aficionats locals. Nico Laprovittola, que va acabar amb 22 punts, 11 assistències i 41 de valoració, no va poder evitar l’eliminació en una tarda en què Carles Duran no va comptar amb Neno Dimitrijevic, que es va lesionar divendres. L’argentí va acabar sobrepassat en un postpartit que va sonar a comiat.

“Hem fet un partit molt sòlid en defensa i hem demostrat molta intel·ligència. La nostra concentració ha sigut molt bona i el nostre partit ha sigut molt complet”, va opinar Svetislav Pesic, entrenador del Barça Lassa. “El meu equip ha fet una temporada de matrícula d’honor, però el Barça Lassa ha sigut millor que nosaltres amb diferència. No hem pogut competir. Estem tristos, però em sento molt satisfet per l’equip que m’ha representat”, va analitzar Carles Duran, tècnic del Divina Seguros Joventut.

Nobel Boungou-Colo i Chris SIngleton

Animat per la producció ofensiva de Víctor Claver, que va anotar 13 punts en els primers 10 minuts, i pels bons percentatges en el tir de tres punts, el Barça Lassa es va construir una diferència de 13 punts (28-41) en una primera meitat molt sòlida de l’equip blaugrana. La defensa culer va dificultar molt el joc habitual del conjunt verd-i-negre. La Penya va saber reaccionar i arribar al descans amb un desavantatge de només 8 punts (40-48).

La segona part del Barça Lassa va ser molt sòlida i l’equip blaugrana va respondre a totes les accelerades de la Penya per assegurar-se la victòria. El duel entre Laprovittola i Heurtel, que va tornar a tenir moments de tensió, va ser una delícia per als espectadors, ja que els dos directors de joc es van exhibir al Palau Olímpic, on el francès va comptar amb la col·laboració de jugadors com Víctor Claver, Pau Ribas i Chris Singleton, entre d’altres.

El rival del Barça Lassa serà el Tecnyconta Saragossa, que va tornar a superar el Kirolbet Baskonia (76-69) i es va classificar per disputar les semifinals per segona vegada a la seva història.

stats