Cabaret Pop
Misc 01/01/2022

¿Què depara el 2022 a les 'celebrities'?

L'any nou portarà criatures i enllaços a la vida dels famosos, però també venjances familiars i judicis polèmics

5 min
Britney Spears: final feliç
Dossier Què passarà aquest 2022? Desplega
1.
Els partits escalfen motors per a la cursa electoral
2.
Escalada de preus el 2022
3.
Augmenta fins als 66 anys i 2 mesos l'edat per cobrar el 100% de la jubilació el 2022
4.
L'abecedari de les tendències de la moda del 2022
5.
¿Què depara el 2022 a les 'celebrities'?
6.
Les sèries que ens enganxaran al sofà el 2022
7.
El 2022 posa a prova el món postpandèmia

BarcelonaEl 2021 s'ha acabat amb una notícia que ja donàvem per perduda, que és el divorci definitiu d'Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver, que portaven ni més ni menys que deu anys intentant repartir-se el patrimoni de 400 milions que posseïen conjuntament. Un dia abans que acabés l'any vam saber que han arribat a un acord, el que no sabem és a quin exactament. Potser ho descobrirem el 2022, un any en què a banda dels potsers, tenim algunes certeses. Per exemple, els naixements.

En l'any que ara estrenem hi ha previst el naixement de la bessonada que esperen plegats Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo, una parella que publicita tota la seva suposada vida privada a les xarxes i que aquest 2022 també farà una mica més de xou al documental d'ella a Netflix. Segur que les xarxes bulliran amb el que ja està gravat i amb el que vagin ensenyant de l'embaràs i el part. Com sempre, serà tot opulent, que aquí no ens agrada, però ens fa riure, i això té molt de valor actualment. També espera criatura Kylie Jenner, la petita de les Kardashian, que està embarassada de Travis Scott, que evidentment és raper, com totes les estrelles dels EUA que no sabem qui són. Aquest 2022, a banda de ser pare de nou, el cantant també haurà de veure com es resol el plec de 300 demandes que li han posat després que en un concert seu al festival Astroworld morissin nou persones en una allau humana i hi haguessin diversos ferits. Tot mentre la música seguia sonant i el concert no parava.

L'any també portarà al món el naixement de dues criatures d'aquestes que tothom mira amb lupa per veure com són de boniques i per veure si han sortit amb la bellesa del pare o la de la mare. Són el fill que tindrà Jennifer Lawrence amb el galerista Cooke Maroney, d'una banda, i el que tindrà Rosie Huntington-Whiteley amb l'actor Jason Statham, de l'altra. Ser fills de la bellesa garanteix una bona genètica (no al 100%...) i garanteix (això sí, al 100%) titulars de premsa baratota des del minut zero de vida, com per exemple: "Idéntica a su preciosa mamá" o "Heredera de su belleza".

En clau espanyola, les dues dinasties roses més importants seguiran acaparant l'agenda. Primerament, els Janeiro-Campanario, que ja ben madurets han rebut un whatsapp de la cigonya que els avisava que està de camí amb una nova criatura que ben segur coneixeran abans els fotògrafs d'¡Hola! que no els seus propis familiars. No sabem quan naixerà la criatura del torero retirat, però sabem que el més important de tot el que es digui al respecte ho dirà Belén Esteban, que no hi té res a veure des de fa anys, però això ens és igual a tots, sincerament. No atenem la premsa rosa per ser coherents, per a això ja tenim la resta del dia i de la vida en general. Per cert, que la mencionada Esteban seguirà omplint els rebostos d'Espanya amb nous productes de la seva empresa alimentària, Sabores de la Esteban, que segur que seran notícia quan els llanci. Bé, potser també acaben sent notícia els que la seva empresa deixi de produir per falta de vendes. És a dir, els sinsabores de l'Esteban.

Com deia, l'altra gran dinastia cutrepop espanyola que dominarà el panorama serà la dels Mohedano. És a dir, tots els derivats i satèl·lits de la malaguanyada Rocío Jurado, que seguiran fent el que faci falta per assolir l'edat de jubilació sense haver abandonat mai el sector dels mitjans de comunicació. El més gruixut vindrà de la mà de l'hereva universal de la cantant, Rocío Carrasco, que ja es troba enregistrant una docusèrie anomenada En el nombre de Rocío, centrada en desacreditar públicament la pràctica totalitat de la seva família mediàtica. Per sort en té d'anònims que se l'estimen prou per fer-li costat sense que els aparegui el símbol de dòlar als ulls.

Aquest 2022, ves a saber si tindrem notícies de rellevància històrica i política sorgides del si de la família reial britànica com podrien ser una abdicació o una coronació. Espero que no. El màxim de temps amb la reina Elisabet significa menys temps amb el futur rei Carles, que no aportarà res d'interessant. Només friquisme. Per això, la seva mare no abdica. La incombustible reina, però, haurà d'aguantar durant aquest any que comencem els embats del seu net més obertament malcriat, Enric, i de la seva dona, Meghan, que no volia cap privilegi reial però que signa els llibres que escriu com a duquessa de Sussex. Ell està a punt de publicar un dels quatre llibres que ha acordat amb la seva editorial i, evidentment, hi explicarà misèries reials. Si no, per què l'hauríem de voler? Perquè ens parli del seu no currículum acadèmic o de les seves no fites professionals? També el fill predilecte de la pobra monarca serà notícia. El príncep Andreu de York serà jutjat aquest 2022 als EUA per haver abusat d'una menor. L'acabada de conèixer condemna de Ghislaine Maxwell –tots els experts hi coincideixen– complica les perspectives d'aquest cadavèric hereu dels Windsor. Potser amb aquest xou de parentela sí que el relleu a la corona arriba enguany... Pobra Elisabet!

La reina Elisabet II, en una imatge d'arxiu.

Ben segur que també hi haurà notícies relatives a la decrèpita monarquia espanyola. Cap serà del fet que ha augmentat la seva acceptació popular, que seria el veritable titular de tot plegat. Segur que parlarem del fet que el rei Joan Carles torna a trepitjar Espanya ara que el sistema ha aconseguit que finalment no li passi res. Jo desitjo que sigui anant als toros amb la infanta Elena. I que després facin una paella amb Arévalo i Bertín tots junts. I, per últim, que la seva neta reconvertida en influencer, Victoria Federica, pugi stories de tot plegat a Instagram. Seria genial, la veritat, que després de tant temps separat del seu país fes tot això menys visitar la seva esposa o el seu fill i que a sobre algú de la seva família en deixés constància amb tota la inconsciència. Però bé, això no és una previsió del 2022, és més aviat una carta als reis. D'Orient.

I, per últim, sense abandonar la reialesa, cal centrar-nos en Britney Spears. El 2021 ha estat el darrer any dolent de la princesa del pop i el 2022 és el del ressorgiment. En l'any que deixem enrere s'ha compromès, ha dit que vol reproduir-se novament amb el seu xicot (cosa que tots podem entendre...) i acabem de descobrir que està començant a negociar amb marques i amb gent de la indústria del show business per reaparèixer triomfalment. Després de patir, toca gaudir. Esperem que el canvi de rumb de Britney sigui paral·lel al nostre. Bon any nou!

Dossier Què passarà aquest 2022?
Vés a l’ÍNDEX
stats