Esports
Misc 26/11/2020

Reinventar l'esport escolar en temps de coronavirus

El Consell de l'Esport Escolar de Barcelona engega una iniciativa esportiva adaptada al covid-19

i
àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) posa en marxa el programa Jocs Esportius Escolars en Xarxa, una iniciativa esportiva del tot adaptada a les restriccions pel covid-19. Els equips participants (més de 1.300 inscrits) disputaran els seus partits superant les proves que proposarà l’organització. Cada equip tindrà un temps limitat per fer l'activitat, enregistrar-la en vídeo i lliurar-la a la plataforma de participació. Posteriorment, els tècnics avaluaran la qualitat esportiva de cada vídeo i dictaminaran el guanyador del partit.

"Aquesta competició permet que cada equip escolar conservi el seu propi grup bombolla, no s’hagi de desplaçar fora de la seva pròpia instal·lació per jugar el partit i, consegüentment, pugui evitar qualsevol risc de contagi més enllà dels grups de seguretat, sense trencar possibles confinaments perimetrals ni tocs de queda", diuen els organitzadors, que esperen que uns 45.000 nens i nenes acabin participant-hi. L'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat hi col·laboren amb el projecte.

Tot i aquest projecte, tan bon punt les regulacions emeses des del Procicat ho permetin, el CEEB tornarà a reprendre l’activitat competitiva presencial i per això, segurament, d’aquí a uns mesos cohabitaran les dues modalitats o formats de competició.

stats