Poliesportiu
Misc 10/11/2018

El primer congrés de la UFEC motiva el sector de l'esport amb propostes innovadores

Les inscripcions es van exhaurir dies abans de les ponències

i
àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl CaixaForum de Barcelona ha acollit el primer congrés organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Les inscripcions es van exhaurir dies abans de l'esdeveniment. Les jornades de divendres i dissabte han servit per donar eines i estratègies innovadores als dirigents esportius del país.

"Els objectius són aprendre i millorar. Hem buscat un congrés motivador amb professors de nivell i casos d'èxit. Hem volgut mirar què es fa als altres països i què fan altres federacions", ha opinat Gerard Esteva, president de la UFEC. "El món de l'esport ha de seguir innovant i els clubs i les entitats han de pensar com poden millorar", ha afegit Maite Fandos, diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona.

Gerard Esteva

"Catalunya és un país petit que no té eines d'estat, però és una referència esportiva. Ara ha arribat el moment de repensar les necessitats i de fer canvis", ha assegurat Gerard Figueras, secretari general de l'Esport.

Victor Küppers, Albert Soler, Paco Noguera, Mònica Utrera, Enric Barba, Carles Argemí, Xavier Lamote, Xavier Orozco, Jessica Lingan, Maite Fandos i Xesco Espar han sigut els ponents del congrés.

stats