BARÇA
Misc 17/02/2020

Braithwaite podria fitxar pel Barça en les pròximes hores

El danès del Leganés, l'escollit per ocupar el lloc de Dembélé

i
Toni Padilla
2 min
Braithwaite podria ser el nou davanter del Barça les properes hores

BarcelonaQuique Setién podria tenir el seu davanter en les pròximes hores. I l’escollit finalment seria el futbolista del Leganés Martin Braithwaite. El danès, de 28 anys, ha marcat aquesta temporada 6 gols en 24 partits de Lliga, en la segona temporada al club madrileny, on va arribar la temporada anterior provinent de la Premier League. El Barça va rebre ahir el vistiplau de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per fitxar un davanter que cobreixi la baixa de llarga durada d’Ousmane Dembélé, operat la setmana passada d’una ruptura del tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa dreta. El davanter francès estarà uns sis mesos allunyat dels terrenys de joc, fet que va provocar que el Barça demanés a la Federació poder fitxar un recanvi. I el permís ha arribat, tal com el club esperava. Ara bé, l’elecció del nom ha generat tensions, ja que el criteri de la directiva i l’àrea esportiva no era el mateix.

Segons va avançar RAC1, el club blaugrana ja estaria negociant el fitxatge de Braithwaite en una reunió a Barcelona amb l’agent del futbolista, Ali Dursun, el mateix de l’holandès Frenkie de Jong. Braithwaite té una clàusula de rescissió de 18 milions d’euros i el Leganés no estaria disposat a rebaixar aquesta xifra després d’haver perdut en el mercat d’hivern un altre davanter, En-Nesiry, que va fitxar pel Sevilla, que va pagar els 25 milions d’euros de la clàusula. Jugant-se la pell per no baixar, el Leganés es comença a fer la idea que podria perdre un dels seus puntals just en el moment més complicat de la temporada.

El Barça ha mantingut obertes altres opcions, com el cas del davanter canari del Getafe Ángel Rodríguez, que té una clàusula més assequible, de 10 milions d’euros. Finalment, però, el club ha acceptat pagar una mica més i apostar per Braithwaite.

stats