BARÇA
Misc 03/11/2020

El Barça-Dinamo de Kíev es jugarà: la plantilla ucraïnesa ha donat negatiu a les proves PCR d'aquest dimarts

Salut havia exigit que passessin un nou test a Barcelona davant l'allau de casos al conjunt ucraïnès

i
Albert Nadal
2 min
Jugadors del Dinamo de Kiev celebrant el primer gol contra Ferencvaros Budapest de la Champions League

BarcelonaEl partit entre el Barça i el Dinamo de Kíev d'aquest dimecres (21 h, Movistar Liga de Campeones), corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Champions es jugarà. Els 19 futbolistes que han viatjat a Barcelona del conjunt ucraïnès han donat negatiu a les proves PCR a les quals s'han sotmès aquest matí i que havia exigit el Departament de Salut arran dels nombrosos casos de coronavirus que hi ha a plantilla del pròxim rival del Barça. Per jugar el partit, la UEFA exigeix que estiguin disponibles almenys tretze futbolistes de la llista A d'inscrits per disputar un partit, els justos amb què ha viatjat el Dinamo.

En total, el conjunt ucraïnès té tretze baixes, nou de les quals per coronavirus i, d'aquestes nou, sis es van saber diumenge després de conèixer els resultats de les darreres proves PCR realitzades a l'equip, tal com va comunicar el mateix Dinamo. A més, el segon entrenador Emil Karas i quatre membres del cos tècnic també van donar positiu als resultats fets públics diumenge pel club.

El club ucraïnès va anunciar diumenge els sis últims jugadors contagiats: Georgi Tsitaiixvili, Denis Garmash, Mikkel Duelund, Alexander Karavaev, Tudor Belutse i Mikola Xaparenko. Se sumen a les baixes dels futbolistes que ja havien donat positiu anteriorment: Vitali Mikolenko i el primer i segon porters, Gueorgui Buschan i Denís Boiko. A banda de les baixes per coronavirus, el conjunt ucraïnès tampoc podrà comptar amb Serhi Sidortxuk, expulsat l'últim partit de Champions contra el Ferencváros hongarès, ni amb tres futbolistes més que estan lesionats.

stats