El Barça goleja i consolida el liderat de la Primera Iberdrola (0-4)

L'equip blaugrana ja té tres punts més que l'Atlètic de Madrid

Toni Padilla
Les jugadores del Barça, abans del partit

BarcelonaJornada rodona del Barça a la Primera Iberdrola. L’equip de Lluís Cortés va golejar per 0-4 el València a l’estadi Antonio Puchades i consolida el liderat de la Lliga gràcies a l’ensopegada de l’Atlètic de Madrid al camp del Betis (2-2). El Barça, que aquesta temporada ha cedit tot just un empat al camp del Rayo Vallecano, ara ja té tres punts més que les vigents campiones de Lliga. Jennifer Hermoso va obrir el marcador als 10 minuts. I les valencianes no van generar gaire perill a la porteria de Tajonar, que va ocupar el lloc de Sandra Paños, baixa per uns problemes estomacals. Alèxia Putellas va fer el 0-2 abans del descans i va obrir el camí de la golejada a la segona part, quan de nou ella mateixa i Mariona Caldentey van confirmar un triomf còmode de les blaugranes, que haurien pogut fer més gols abans del final, reservant algunes jugadores titulars amb els canvis. La pròxima jornada el Barça rep a l’estadi Johan Cruyff precisament el Betis, l’equip que aquesta jornada va sorprendre a l’empatar contra l’Atlètic de Madrid.

L’Espanyol punxa a casa

L’Espanyol, per la seva banda, segueix cuer després de sumar el segon punt de la temporada contra l’Sporting de Huelva (0-0). L’equip de Salvador Jaspe no va aconseguir derrotar un rival directe a la part baixa de la classificació, malgrat dominar el joc. L’Sporting de Huelva, apostant-ho tot a la contra, va endur-se un punt de gran valor contra l’Espanyol, que va tenir el suport de molts aficionats, mobilitzats pel club per donar suport a un equip que encara no ha guanyat cap partit després de deu jornades. Eli del Estal va tenir la millor ocasió de les catalanes.