Misc 27/12/2021

Aquesta és la mansió de tres milions d'euros que s'ha regalat Neymar per Nadal

El futbolista brasiler presenta a la família la seva última xicota, Bruna Biancardi

2 min
Neymar

BarcelonaMentre passa les festes al Brasil, ha transcendit que Neymar s'ha comprat una mansió als afores de São Paulo en la qual no ha posat cap mena d'obstacle al luxe i que ja ha pogut estrenar. L'autoregal ha arribat a mans del jugador del París Saint-Germain just per Nadal, després de diversos mesos de negociació, tal com informen diversos mitjans brasilers. La mansió, que és d'estil contemporani i té 1.880 metres quadrats construïts, està valorada en uns 3 milions d'euros. L'habitatge està situat a l'exclusiu barri d'Alphaville, a Santana de Parnaíba, als afores de São Paulo. En aquesta privilegiada ubicació compta amb sis suites repartides en dues plantes, cosa que ja passa també en la seva altra mansió, a Mangaratiba.

A part d'aquestes característiques bàsiques d'una mansió, l'immoble també compta amb totes les exigències particulars del davanter brasiler. Per exemple, una pista d'esquaix, un ascensor panoràmic, un ampli despatx i un garatge amb fins a 20 places, on el crac pot aparcar la flota de vehicles de luxe. Segons els mitjans brasilers que es fan ressò d'aquesta informació, van ser les vistes de l'habitació principal les que van acabar de convèncer el davanter per signar la compra.

La nova mansió de Neymar

Al jardí, la mansió té una piscina climatitzada que està coberta de vidre. Entre els extres que han seduït el futbolista hi ha un celler climatitzat, amb una temperatura que es pot controlar telemàticament, igual que tots els dispositius de la llar, que estan totalment automatitzats, des de les càmeres de seguretat fins a la calefacció de la piscina o les persianes. El fet que tingui totes les parets de vidre li confereix unes vistes memorables des de qualsevol racó. El sostre de la casa, que es diu Genesis II, està recobert de plaques solars.

Coincidint amb les festes nadalenques, Neymar, de 29 anys, també ha sigut notícia perquè entre les fotos que ha compartit dels dies de retrobament familiar apareix la que es rumorejava que era la seva xicota, Bruna Biancardi. Enmig de tota la seva família i al costat d'ell, la jove brasilera sembla que ja forma part de la família del futbolista, cosa que podria indicar que la relació és seriosa i va endavant. Tot i que els paparazzis els havien enxampat junts en diverses ocasions, fins ara no hi havia hagut cap mostra per part dels dos de confirmació de la relació. Fins ara, l'única pista que la relació anava pel bon camí havia sigut que la model i influencer, de 27 anys, anava penjant periòdicament fotos d'ella a París.

stats