Misc 10/04/2014

Amaia Salamanca, mare d’una nena enmig d’un ‘boom’ d’embarassos

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaL’actriu Amaia Salamanca va donar a llum ahir al matí el seu primer fill, una nena, fruit de la seva relació amb l’empresari sevillà Rosauro Varo. Tal com assegurava Efe ahir, la intèrpret va ingressar a l’Hospital Ruber Internacional de Madrid, on la va atendre durant el part el Dr. Luis Ignacio Recasens, el mateix que va atendre la princesa d’Astúries. Els pares de la criatura, que es podria dir Olivia, segons hauria afirmat Salamanca, sempre han dit que no tenen previst casar-se, cosa que podria canviar després del naixement i de la luxosa casa que s’estan construint a La Moraleja, a Madrid.

L’actriu, de 28 anys, va decidir protagonitzar una portada ensenyant la panxa d’embarassada, seguint la tendència que va inaugurar Demi Moore. La publicació escollida va ser el suplement de moda d’ El País,on assegurava: “No em fa por ser mare”. Salamanca va saltar a la fama amb una sèrie televisiva de gran audiència, Sin tetas no hay paraíso, gràcies a la qual ella i l’actor castellonenc Miguel Ángel Silvestre es van convertir en dues icones molt admirades entre els joves. Posteriorment, l’actriu ha participat en la sèrie d’Antena 3 Gran Hotel, al costat d’actors consagrats com Concha Velasco, Pep Anton Muñoz i Lluís Homar. Actualment està enregistrant nous capítols de Velvet, una ficció ambientada als anys seixanta en la qual ha tornat a coincidir amb Silvestre, amb qui té una gran amistat.

Si bé ella estrena maternitat, hi ha dos embarassos del panorama rosa anunciats els últims dies entre famílies nombroses. Es tracta del sisè embaràs del futbolista del Madrid Raúl i Mamen Sanz i del quart de Borja Thyssen i Blanca Cuesta.

Famílies nombroses

Segons la web BolaRosa, el sisè fill -o filla- de Raúl naixerà a Qatar, el lloc on juga actualment l’exmadridista, ja que la família s’ha traslladat al país del golf Pèrsic per acompanyar-lo. El futur nadó de Raúl González i de Mamen Sanz se sumarà a Jorge, nascut el 2000; a Hugo, del 2002; a Héctor i Mateo, nascuts el 2005, i a l’única nena de la família per ara, Maria, que va néixer el 2009.

Tampoc serà el primer embaràs per a Blanca Cuesta, una notícia que ahir anunciava ¡Hola! sense confirmació de la parella. Cuesta ja té tres fills amb Borja Thyssen, fill biològic de Carmen Cervera i adoptiu del baró Hans von Thyssen-Bornemisza.

Segons la publicació, estan embarassats de sis setmanes, i podrien tenir la seva primera nena, ja que el sexe del futur nadó encara no es coneix. Blanca i Borja ja són pares de tres nens. El gran, Sacha, va néixer el 31 de gener del 2008; el mitjà, Eric, el 5 d’agost del 2010 -tots dos a la clínica Dexeus de Barcelona-, i Enzo, l’últim fill del matrimoni, l’octubre del 2012 a la Ruber Internacional de Madrid, sota el control del mateix metge que va atendre ahir Amaia Salamanca.

stats