Bàsquet - Copa del Rei
Misc 17/02/2018

Un aficionat del Barça, detingut a la Copa del Rei de bàsquet

El jove ha estat posat en llibertat aquest dissabte

i
àlex Gozalbo
1 min
Aficionats durant un dels partits de quarts de final

Enviat especial a Las PalmasEn acabar el partit dels quarts de final de la Copa del Rei de bàsquet entre el Barça Lassa i el Baskonia, un aficionat de l'equip culer va ser detingut per la Policia Nacional mentre exhibia una estelada i feia càntics a favor de la independència. Dos agents li van requisar la bandera i el van obligar a anar-se'n amb ells del Gran Canària Arena.

Els amics que acompanyaven el seguidor del Barça Lassa han explicat que els agents de la Policia Nacional els van demanar la documentació i les entrades del partit.

Els cossos de seguretat asseguren, en canvi, que el jove va ser detingut per embriaguesa i resistir-se a l'autoritat. L'ACB va preguntar pel cas i li van assegurar que no tenia cap connotació política. El jove ha estat posat en llibertat aquest dissabte.

Joan Ubach, alcalde de Tremp, va denunciar els fets a través de les xarxes socials. "La Policia Nacional apallissa un jove seguidor del Barça a la Copa del Rei de bàsquet per portar una estelada. Realment denunciable i lamentable!", va escriure. "A hores d'ara l'aficionat del Barça encara està detingut a la caserna de la Policia Nacional de Las Palmas per portar estelada al partit de bàsquet", va afegir més tard.

Quan, durant el partit, els 400 aficionats del Barça Lassa van cridar a favor de la independència i van reclamar l'alliberament dels presos polítics, la majoria de seguidors del Gran Canària Arena van respondre amb xiulets i amb càntics de "Yo soy español" i "Fuera, fuera".

stats