CONTINGUT PUBLICITARI

Mercadona diu adeu a les bosses de plàstic

El supermercat ha substituït la tradicional bossa de plàstic per bosses de paper i de plàstic reciclat en un 50-70% i el cistell de ràfia

1 min
Mercadona diu adéu a les bosses de plàstics

Mercadona ha eliminat definitivament l’ús de les bosses de plàstics del 49 supermercats que té a les Illes Balears, una mesura que té previst implantar en totes les seves botigues al llarg de 2019, amb l’objectiu d’afavorir els principis de l’economia circular i d'impulsar la reutilització de les bosses de paper i de plàstic reciclat.

Amb aquest laboratori, elimina les bosses de plàstic grans i petites i introdueix com a alternativa les de paper i unes de noves elaborades amb plàstic reciclat en un 50-70% i reutilitzables, ambdues opcions amb un cost de 10 cèntims cadascuna. La companyia també manté el cistell de ràfia, a 50 cèntims.

Aquesta mesura reforça l’aposta de Mercadona per la sostenibilitat, un compromís que li va portar a ser la primera empresa del seu sector a introduir iniciatives per reduir la utilització de les bosses de plàstics d’un sol ús el 2011. El 2010 també fou la pionera en el reciclat de plàstic amb projectes com l’abordat conjuntament amb l’interproveïdor SPBerner, que incorporà una nova línia de parament de la llar fabricat amb el plàstic recuperat dels hivernacles.

stats