Mèdia 23/07/2015

WhatsApp ja permet marcar missatges com a no llegits a manera de recordatori

L'actualització de l'aplicació de missatgeria instantània també permet personalitzar les notificacions, tant de contactes concrets com de grups de xats. De moment només està disponible per a dispositius Android

Ara
1 min

BarcelonaWhatsApp ja permet marcar missatges com a no llegits a mode de recordatori. La popular aplicació de missatgeria instantània ha llançat una actualització –la versió 2.12.193–, de moment només disponible per a dispositius Android, que, entre altres novetats, també permet la personalització de les notificacions, tant de contactes concrets com de grups de xats.

Missatges posposats

La possibilitat de marcar missatges com a no llegits, de fet, només serveix de recordatori per a l'usuari del dispositiu, ja que a l'emissor del missatge sí que li consta el text enviat com a llegit. A més, quan un missatge ja ha estat llegit, el comptador desapareix, de manera que l'usuari receptor veu clarament la diferència entre un missatge nou i un altre de posposat.

Avís de missatge no llegit a Whatsapp, a mode de recodrdatoei

Notificacions personalitzades

L'actualització també inclou les notificacions personalitzades per a xats individuals i de grup. Així, quan l'usuari desplega la pestanya d'informació troba un botó de notificacions just al costat del contingut multimèdia. La nova funcionalitat permet personalitzar el to de les notificacions, la durada de la vibració, si s'encén el led o no i, fins i tot, definir si les notificacions han de ser emergents o no.

stats