Mèdia 21/09/2020

Un total de 47 treballs opten al V Premi de Periodisme de l'APIB

El vencedor serà guardonat amb 1.500 euros

Ara Balears
1 min
Cartell del V Premi de periodisme de l'APIB.

PalmaUn total de 47 treballs opten al guardó de la cinquena edició del Premi de Periodisme de l'Associació de Periodistes de les Illes Balears (APIB). El guanyador es donarà a conèixer el pròxim octubre i serà premiat amb 1.500 euros.

En un comunicat, l'APIB recorda que enguany les dates del premi s'han modificat a causa de la pandèmia i que encara queda per definir com serà el lliurament dels premis, un dels quals serà un guardó únic de 1.500 euros i quatre, de 500 euros cadascun.

Aquest certamen pretén reconèixer les millors notícies, reportatges, documentals o entrevistes que s'hagin publicat o difós el 2019. La temàtica és lliure, si bé destaquen aquells aspectes relacionats amb la repercussió pública i social i el periodisme responsable i compromès.

Coneguts periodistes a Espanya com Nacho Carretero i Álex Grijelmo, del diari El País; Antonio Pampliega i Alejandra Andrade, així com el president de la FAPE, Nemesio Rodríguez, entre altres membres del jurat, s'encarregaran de triar el millor treball d'aquesta edició.

stats