Publicitat
Publicitat

Televisió

'Un tiempo nuevo' estrenarà la nova etapa a Cuatro aquest dissabte

Silvia Intxaurrondo substitueix Sandra Barneda al capdavant del programa

'Un tiempo nuevo' tornarà a la pantalla aquest dissabte. Tal com ja s'havia anunciat, però, ho farà amb canvis importants, començant per la cadena d'emissió i la presentadora: en aquesta nova etapa, el programa es trasllada de Telecinco a Cuatro, i la seva principal cara visible serà la periodista basca Silvia Intxaurrondo, que substitueix la catalana Sandra Barneda.

A més d'aquests canvis més visibles n'hi haurà també darrere les càmeres, ja que l'espai, produït fins ara per Mandarina, passarà a ser responsabilitat de Cuarzo, la productora d'Ana Rosa Quintana. El nou equip assegura que vol fer un programa "molt a peu de carrer", amb un pes important dels reportatges.

'Un tiempo nuevo' es va estrenar a Telecinco a l'octubre i es va acomiadar a finals de juny sense haver assolit el seu objectiu principal: superar 'La sexta noche', que segueix sent l'espai de debat polític de referència les nits de dissabte. El programa de La Sexta va aconseguir la temporada passada una mitjana d'1.358.000 espectadors i un 11,8% de 'share' al conjunt d'Espanya, mentre que el de Telecinco es va quedar amb 1.221.000 seguidors i un 10,2%.

Postveritat