Mèdia 20/06/2013

"Per reaccionar Espanya necessita un accident on morin tots els membres de la Roja"

Un tuit del guionista Jair Domínguez genera polèmica a la tertúlia d'un programa de 13TV

Ara
1 min

BarcelonaSi a principis d'aquest juny els tertulians de 'Más claro al agua' de 13TV es mostraven preocupats perquè Dyango passés de cantar el 'Suspiros de España' a donar suport al "separatisme català", ara són els d''El Cascabel' els que s'indignen per una altra polèmica.

Es tracta d'un tuit del guionista i escriptor Jair Domínguez: "el que necessita Espanya per reaccionar és un devastador accident aeri on morin de forma horrible tots els membres de la Roja". Domínguez ja es va veure rodejat d'una famosa polèmica quan al programa 'Bestiari Il·lustrat' va simular disparar contra una diana en què hi havia dibuixat el rei Joan Carles.

I si el tuit el va publicar aquest dimarts, els tertulians d'El Cascabel' dedicaven vint minuts de la tertúlia d'aquest dimecres a entrevistar-lo per telèfon. "Intenta edulcorar una ficada de pota manipulant l'opinió pública i la gent amb les seves explicacions", "em sembla tan desagradable i tan fastigós el seu tuit com els que vostè hagi pogut rebre avui amb amenaces similars", "la llibertat d'expressió no pot mai incloure determinades expressions que inclouen una mort horrible per a la selecció espanyola" són algunes de les expressions que s'han escoltat a la taula.

En canvi Domínguez ha dit que no "li ha desitjat la mort a ningú", que el tuit "s'ha tergiversat" i que ell només volia que la gent reaccionés a la situació actual.

stats