Mèdia 10/03/2018

‘Star Wars’ tindrà una sèrie escrita i produïda per Jon Favreau

Les aventures dels jedis arriben a la seva fi en pantalla gran -si més no les de la saga original-, però a la televisió encara hi ha lluita contra el mal per estona

1 min
‘Star Wars’ tindrà una sèrie escrita i produïda per Jon Favreau

Les aventures dels jedis arriben a la seva fi en pantalla gran -si més no les de la saga original-, però a la televisió encara hi ha lluita contra el mal per estona. Jon Favreau ha rebut l’encàrrec de Disney d’escriure i produir una sèrie amb l’univers de Star Wars. La intenció és que el resultat s’estreni a la plataforma digital que prepara la sèrie i que funcioni com a targeta de presentació d’aquest futur servei rival de Netflix i la HBO.

Jon Favreau és un dels noms més mimats per Disney. Va dirigir l’última adaptació d’ El llibre de la selva i actualment roda El rei lleó, que s’estrenarà l’any que ve. Així mateix, és responsable de l’exitosa Iron Man i ha sigut al darrere de totes les pel·lícules de la saga d’Els venjadors. “Si quan tenia onze anys m’haguessin dit que arribaria explicant històries de l’univers de Star Wars no m’ho hauria cregut. Tinc moltes ganes d’embarcar-me en aquesta aventura tan emocionant”, ha declarat.

De moment és una incògnita total quina línia argumental desenvoluparà aquesta sèrie i quina relació tindrà amb les aventures dels nou films principals.

stats