PROMOCIÓ

El quadern d’estiu ‘Ara Kids’ amb l'ARA Balears

L’estiu és temps de vacances i disbauxa, però també una bona època perquè els infants consolidin tot el que han après al llarg del curs. Es tracta de fer-ho, esclar, de la manera més lúdica possible. En aquest sentit, l’ARA proposa als joves lectors una manera saludable de perfeccionar el seu anglès. Es tracta del quadern  Ara Kids , que es podrà aconseguir reservant-ho a  promocions@arabalears.cat, per un preu especial de 6,95 euros.

El quadern Ara Kids està escrit en català i anglès perquè els infants el puguin seguir de manera autònoma, sense necessitat de tenir al costat un adult (per bé que mai sobra fer una repassada de l’anglès bàsic). Els jocs i les activitats proposades busquen motivar els infants perquè facin servir la llengua de manera natural i fresca.

D’aquesta manera poden preparar unes varetes màgiques comestibles -seguint una recepta que combina català i anglès-, resoldre sopes de lletres, construir un atrapasomnis, aprendre curiositats sobre la natura, completar un trencaclosques... i així fins a més de tres-centes propostes variades, perquè cada dia hi hagi l’estímul d’un joc diferent. En total, 80 pàgines capaces de fer més passadora la digestió abans del bany.

L’ARA, des dels seus inicis s’ha compromès amb la millora del coneixement de l’anglès entre els catalans, i encara més especialment entre els més petits. A banda d’anteriors edicions del quadern Ara Kids, també s’han dedicat seccions al suplement d’estiu orientades a refrescar l’anglès amb continguts publicats en aquesta llengua (i ajudes lèxiques per a les paraules més específiques).

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF