Publicitat
Publicitat

Televisió

El retorn de 'Juego de tronos' fa el millor resultat de l'HBO des del 2007

El primer capítol de la nova temporada va tenir 6,6 milions d'espectadors als Estats Units

El primer capítol de la quarta temporada de 'Juego de tronos' va tenir diumenge 6,6 milions d'espectadors als Estats Units, la qual cosa suposa el millor resultat per a la cadena de cable HBO des de l'any 2007, quan l'últim episodi de 'Los Soprano' va enfilar-se fins als 11,9 milions de seguidors. Així, el retorn de la ficció basada en les novel·les de George R.R. Martin va superar clarament els 4,4 milions d'espectadors amb què havia arrencat fa un any la tercera temporada, i també els 5,5 milions que marcaven fins ara el seu sostre. Segons la cadena, si es tenen en compte també les persones que van veure algunes de les redifusions del capítol que es van emetre després de l'estrena, la xifra d'espectadors arriba fins als 8,2 milions.

L'HBO ha reconegut també que el seu servei de vídeo per internet, HBO Go, va patir incidències tècniques durant l'estrena com a conseqüència del gran nombre de persones que intentaven veure el capítol per aquesta guia, i que això va impedir l'accés d'alguns usuaris.

Per la seva banda, l'estrena de 'Silicon Valley' va tenir 2 milions d'espectadors, i el primer capítol de la tercera temporada de 'Veep' en va obtenir 955.000, lluny dels 3,9 milions que havia tingut de mitjana la segona etapa de la sèrie. Aquestes dues ficcions es van estrenar també diumenge, aprofitant l'impacte del retorn de 'Juego de tronos'.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF